29 Листопада 2019
Новини

У «Слузі народу» – «лесбійський» скандал

У «Слузі народу» – «лесбійський» скандал

Очільниця української делегації в ПАРЄ, нардепка від "Слуги народу" Єлизавета Ясько прокоментувала на "лесбійський" скандал.

Про це політик написала в Facebook, коментуючи фейк, який поширив екс-нардеп Ігор Мосійчук, пише Оглядач.

"З гумором і соромом. Соромно, що, коли глава" Айдара "Ігор Мосійчук займається створенням і розповсюдженням фейків. Не треба бути зі мною знайомим, або колись мене побачити, варто просто погуглити будь-яке моє фото, щоб зрозуміти, я не маю на цьому фото, як би цього не хотілося Ігорю Мосійчуку. Соромно не тільки за автора фейк, але і рівня політичної культури суспільстві в якому такі дешеві атаки завжди знаходять свого споживача ", – йдеться в повідомленні.

Ясько додала, що їй шкода, що незнайомих їй дівчат залучили до ганебну провокацію.

"Я була і залишаюся готової до інформаційних атак. Як тільки стало відомо, що я один з претендентів на пост глави комітету – пішли атаки. Тому автор цього і автори інших подібних фейків повинні знати – кожної нової своєї провокацією ви тільки робите мене сильнішим", – підкреслила депутат.

Відзначимо, що Ясько підтримали в мережі і розгнівалися на Мосійчука через фейк.

"Чесно кажучи, не варто на таку дурість навіть реагувати. Якщо реагувати на кожен подібний фейк, то вам набридне робити пости в Фейсбуці", "Мосійчук – Долбенев повний", "Він просто заздрить! Не звертайте уваги на фейки і провокації", " соромно за фейк і його поведінку ", – підтримали політика в соцмережі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: слуга народу, скандал, Політика
В тему