5 Серпня 2019
Новини

«Слуги народу» знову потрапили в скандал, тепер з залізницею

«Слуги народу» знову потрапили в скандал, тепер з залізницею

В українців виникли проблеми з проїздом у поїзді, що прямував до Києва через представників партії «Слуга народу», які поверталися з тренінгу в Трускавці.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook Євген Кульчицький.

Він додав, що для «слуг» у поїзді забрали 4 вагони. Люди, відповідно, не змогли потрапити на свої місця.

«Нові обличчя вирішили повчитися у Трускавці й разом поїхати назад до Києва, видно, щоб не морочитися, в останній момент забрали 4 вагони в поїзді, який йде до столиці», – написав він.

«Нічого, що в ці вагони звичайні люди вже придбали квитки, нічого, що у них нахабно забрали їхні місця, нічого, що їх не попередили, нічого, що начальник поїзда сам нічого не знає, а всіх просто поставили перед фактом», – зазначив Кульчицький.

Він додав, що людям згодом знайшли місця в інших вагонах, однак невідомо, чи всі змогли виїхати.

У мережі бурхливо відреагували на цю подію, назвавши ситуацію «совковою».

Пізніше інцидент прокоментували в «Укрзалізниці».

Те, що відбулося, прокоментував заступник начальника департаменту ПАТ Укрзалізниця Олександр Красноштан у Facebook.

За його словами, вагон 30 не віддали «слугам», а виключили «з технічних причин».

«Всі пасажири були забезпечені місцями, начальник поїзда мав відповідне повідомлення про те, в які вагони і на які місця пересаджувати кожного пасажира», – розповів він.

Красноштан додав, що якщо виключається купейний вагон – пересадка здійснюється у вагон аналогічної або вищої категорії. Він також спростував інформацію про те, що людей пересадили на місця, куплені іншими пасажирами.

«Під час пересадки місця, на які пересаджуються пасажири, виключаються з продажу. Ця процедура чітко регламентована чинними правилами перевезень. Крім того, на інших видах транспорту (зокрема на авіаційному) такі процедури також зустрічаються», – зазначив він.

У той же час користувачі мережі повідомили, що начальник поїзда помилково садила людей на місця, квитки на які вже були продані. Через це пасажирам доводилося декілька разів переміщатися по різних вагонах поїзда.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, слуга народу, скандал, укрзалізниця, депутати
В тему