1 Вересня 2019
Новини

«Я вас приб’ю, якщо ви мене зрадите»: Зеленський погрожує слугам народу

«Я вас приб’ю, якщо ви мене зрадите»: Зеленський погрожує слугам народу

Володимир Зеленський погрожує політичною «розправою» всім слугам народу, які проміняють свій голос на фінансово вигідну пропозицію.

Про це він повідомив в інтерв’ю актору Станіславу Боклану.

«Я декому по телефону казав, декому особисто: я вас приб’ю, знайду і приб’ю. Я просто сказав: це ганьба. Вони знають моє рішення», - сказав президент.

Зеленський не підтримує жодних політичних домовленостей, неповагою до виборця вважає перехід нардепів до інших партій, тим паче з цілком протилежним політичним курсом. 

Водночас він запевняє, що зараз проходить підкуп нардепів з правлячої партії і він про це проінформований, тому пильно слідкує за народними обранцями. Будь-які спроби домовитися з людьми не свого кола вважатиметься зрадою і не мине просто так. Для президента важливий кожен голос нардепа, який підтримує його політичний курс, щоб реалізувати якнайшвидше поставлені завдання.

 Адже Зеленський вірить, що все у них вийде. А для цього потрібно одностайно і консолідовано дотримуватися обраного курсу. 

«Найщасливішими за ці 100 днів для мене є вечори, коли я повертаюсь і бачу своїх дітей. Дивлячись на них я розумію, навіщо працюю», - підсумував президент.

Головне, на думку очільника держави, це не втратити і не зрадити довіру людей, котрі його і партію обрали.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна, володимир зеленський, слуга народу, підкуп виборців, кримінал
В тему