29 Листопада 2019
Новини

Насильник, ігроман, пияк – на Тернопільщині скандал зі священиком (фото, відео)

Насильник, ігроман, пияк – на Тернопільщині скандал зі священиком (фото, відео)

На Тернопільщині настоятеля одного із храмів Володимира Коротницкого звинуватили у пияцтві, залежності від азартних ігор і домашньому насильстві.

Про жахливі подробиці життя сім'ї духівника розповіла його дружина. Жінка змушена була звернутися до поліції, пише Оглядач.

"Він перед дитиною схопив мене за волосся. Почав бити в стіну і виривати на мені волосся. З кімнати я вийти не могла", – згадує про знущання Мар'яна Коротницька.

На Тернопільщині священика звинуватили в домашньому насильстві

За словами жінки, якось чоловік о третій годині ночі прийшов у спальню і почав її бити. Вона дивом вирвалася з квартири і, роздягнена і боса, побігла викликати поліцію.

Пізніше Мар'яна зняла побої і вирішила переїхати з дітьми до батьків. Зазначає, що Володимир і раніше розпускав руки. При цьому звинувачує у всьому спиртне й азартні ігри. Нібито через згубних звичок батюшки сім'ї довелося влізти в кредити – на 100 тисяч гривень.

"Люди дзвонять за борги, загрожують і людина в стані алкогольного сп'яніння, під впливом всіх цих емоцій, напевно, таке міг зробити", – зізнається жінка.

Мар'яна Коротніцкая

А ось священик переконує, що дружину не бив, а посварилися подружжя, оскільки це саме Мар'яна програла все позичені гроші в азартні ігри.

"Я їй сказав, щоб пояснила моїм батькам, куди поділися гроші. Навіщо це все повинно бути на мені, якщо витратила їх вона. І вона в істериці сказала це моїм батькам, вийшла з дому і викликала поліцію", – сказав отець Володимир Коротніцкій, додав, що не проти помириться з дружиною.

Отець Володимир Коротніцкій

Тим часом прихожани церкви, в якій він служить, розповідають, що нічого "гріховного за духівником" не помічали.

Зі свого боку в Тернопільській єпархії ПЦУ повідомили, що зараз думають, як вчинити з батюшкою. Кажуть, рішення залежить від результатів слідства.

Храм святого Миколая в Тернополі

"Зараз, наскільки нам відомо, належить судовий процес у відношенні цих фактів. Уже за рішенням суду будемо далі розглядати цю справу. Звичайно, на самоплив не пустимо і не залишимо. Єпархія контролює це питання", – зазначив протоієрей, секретар єпархіального ради Тернопільської єпархії ПЦУ батько Олег Гах.

А ось дружина священика-гвалтівника більш категорична: вона вже подала заяву на розлучення, так як побоюється, що незважаючи на запевнення чоловіка, бійки в родині повторяться.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Україна, Надзвичайні події, релігія
В тему

Останні матеріали