Відео

Священник сказав, що повних жінок не пускають у рай, і дістав миттєву кару (відео)

Священник сказав, що повних жінок не пускають у рай, і дістав миттєву кару (відео)

Пастор з Бразилії постраждав під час меси, коли його зіштовхнули зі сцени.

У своїй проповіді священнослужитель натякнув на те, що повні люди не потраплять у рай, але краще б він цього не казав.

Ця заява обурила одну прихожанку, і та перейшла до активних дій, викликавши своїм вчинком бурхливу реакцію в Інтернеті, пише ресурс «Медіалікс».

Священник з Бразилії на ім’я Марсело Россі постраждав під час меси, яка проходила для 50 тисяч місцевих парафіян. Чоловік на цей момент один з найвідоміших релігійних діячів країни, тому його проповіді збирають аншлаги. Під час чергового виступу він натякнув на те, що жінкам потрібно уважніше стежити за фігурою. І річ не в красі тіла або можливих проблемах зі здоров’ям, які спричиняє надмірна вага.

За словами пастора, повні дівчата не потраплять у рай. Однак, як це пов’язано з Біблією, він не став уточнювати. Така заява, природно, зачепила почуття деяких присутніх на месі жінок. Однак те, що відбулося далі, відомо тільки Богу. За свої слова пастор поплатився моментально.

Жінка вибігла на сцену так швидко, що ніхто не встиг зреагувати на її дії. Тому перервати цей перфоманс на стадії зародження ніхто не зміг.

Повне відео цього інциденту було опубліковано 14 липня в акаунті користувача Twitter з ніком oscooperadores. Ролик швидко став вірусним, і його вже подивилися понад 15 мільйонів разів, а 22 тисячі користувачів поставили свій лайк. Правда, частина аудиторії засудила такі дії прихожанки і переймається нинішнім станом здоров’я потерпілого духівника. Дякувати Богові, представники останнього запевнили небайдужих, що пастор не дуже постраждав в інциденті.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, суспільство
В тему