Відео

Православний священник, єпископ Переяславський і Богуславський, відкрито підтримує гомосексуальні стосунки (відео)

Православний священник, єпископ Переяславський і Богуславський, відкрито підтримує гомосексуальні стосунки (відео)

Церква не може засуджувати геїв та трангендерів, бо усі вони – творіння рук Божих, впевнений православний священник.

Першим православним священником, який відкрито підтримує гомосексуальні стосунки, бо вони нібито угодні Богові, став Володимир Вільде, єпископ Переяславський і Богуславський. У своєму інтерв’ю він роз’яснює, чому ж церква не в праві засуджувати гомосексуалістів та трансгендерів, та заперечує думку, що Содом – це про геїв.

Якщо в католицькій церкві вибачаються за всенародне цькування перед геями,  папа Франциск заявляє, що секс – це дар Бога, грецька православна церква говорить про толерантне відношення до одностатевих стосунків, а у фінській православній при храмах дозволяють служити лесбійкам та геям, то хіба інші православні в праві засуджувати цих людей – заявляє Володимир Вільде.

 

 

Незважаючи на те, що тема одностатевих шлюбів в кращому випадку серед українських священників замовчується, а в гіршому піддається осуді, бо це розпуста, збочення та гріх, то єпископ ще в 2011 році, як тільки висвятився на цей сан, виступив вперше за багаторічну історію православної церкви із сенсаційною проповіддю у Києві. В цій проповіді наголошувалося на толерантному ставленні, терпимості про проявів ЛГБТ та тих, хто вирішив з тих чи інших причин змінити стать.

На запитання, яким є його ставлення до зоофілії та педофілії, які так само жорстко засуджуються у суспільстві, Володимир Вільде говорить, що через те, що тварині не притаманне відчувати романтичну закоханість,  це не можна вважати здоровою сексуальністю. А щодо дітей, то вони через свої роки не знають, що таке сексуальність, тому не можуть вступати з власної волі в сексуальні стосунки, на відміну від геїв та лесбійок, які добровільно зв’язуються з людиною своєї статі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, лгбт-спільнота
В тему