11 Листопада 2019
Новини

Яка доля водія, що вбив 5 людей на трасі «Київ-Ковель»

Яка доля водія, що вбив 5 людей на трасі «Київ-Ковель»

Винуватця ДТП на трасі Київ-Ковель-Ягодин, в якій загинули 5 осіб, позбавили волі на 7 років.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Рівненської області.

Перед судом постав 22-річний жителя міста Сарни. Прокурор в суді довів, що чоловік у червні 2018 року керуючи автомобілем марки «МERCEDES BENZ», рухаючись за межами населеного пункту, по автодорозі Київ-Ковель-Ягодин, поблизу села Орлівка Сарненського району, у напрямку нерівнозначного нерегульованого перехрестя, перед початком повороту ліворуч, проявив неуважність до дорожньої обстановки, не надав перевагу у русі на першочерговий проїзд перехрестя пасажирському автобусу, який наближався по головній дорозі, а раптово виїхав на смугу руху даного транспортного засобу та допустив зіткнення з ним.

Після зіткнення транспортних засобів водій пасажирського автобуса втратив контроль над керуванням транспортним засобом, по інерції виїхав на смугу зустрічного руху автодороги сполученням Київ-Ковель-Ягодин, де допустив зіткнення із зустрічним сідловим тягачем з напівпричепом.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди загинуло п’ятеро осіб, одній особі заподіяно тяжкі тілесні ушкодження, а ще трьом – середньої тяжкості тілесні ушкодження.

Свою вину обвинувачений у вчиненому кримінальному правопорушенні визнав повністю.

Суд чоловіка визнав винним та засудив до 7 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами строком на 3 роки.

Вирок суду законної сили ще не набрав.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: суд, Волинь, Надзвичайні події, дтп
В тему

Останні матеріали