30 Жовтня 2019
Новини

На Волині медик може відсидіти три роки за хабар

На Волині медик може відсидіти три роки за хабар

Волинські поліцейські завершили досудове розслідування кримінального провадження за фактом вимагання та отримання неправомірної вигоди головою лікарської консультативної комісії однієї із районних лікарень області.

Йдеться про скоєння злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом скеровано до суду, повідомляють у волинській поліції.

Нагадаємо, 24 вересня, слідчі детективи Головного управління Національної поліції  у Волинській області спільно із співробітниками Служби безпеки України за процесуального керівництва обласної прокуратури викрили у вимаганні та отриманні неправомірної вигоди у розмірі 5,5 тис.  грн.  голову лікарської консультативної комісії однієї із районних лікарень області.

Слідчі оголосили жінці про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Йдеться про вимагання та одержання неправомірної вигоди службовою особою.

Санкція статті визначає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти  до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з  конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією. Досудове слідство триває.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, хабар, медицина
В тему