25 Жовтня 2019
Новини

Toyota показала літаючу мітлу (фото)

Toyota показала літаючу мітлу (фото)

Компанія Toyota на автосалоні у Токіо представила концепт літаючої мітли.

Про це повідомляють Коментарі.

Кожен рік Токійський автосалон підносить кілька сюрпризів. Від дивовижних автомобілів Kei до ультра-футуристичних концепцій. Цей рік не став винятком для компанії Toyota, оскільки вона випустила запаморочливий набір електричних помічників і інших гаджетів. А вишенькою на торті стала літаюча мітла. Так, саме літаюча мітла. Ви не помилилися.

До честі Toyota, вони навіть не намагаються відіграти це, як щось інше. Згідно прес-релізу компанії, електронна мітла Toyota змодельована на мітлі, яку використовували для своїх польотів відьми. Це платформа мобільності, яка, на думку Toyota, буде краще інтегрувати людей і машини.

Схоже, компанія налаштована серйозно. Мітла e-broom дебютувала на сцені з користувачем, котрий одягнув пару роликових ковзанів. Це необхідний захід для забезпечення вдалого приземлення. У електронної мітли є тільки одне колесо і дуже маленьке. Зрештою, Toyota навіть продемонструвала прозору кішку, яка сидить на кінці електронної мітли.

Цікаво було б дізнатися, як проходила нарада, на якій приймалося рішення створити такий гаджет. Безсумнівно, інженерам, які працювали над цією цікавою концепцією, буде весело розвинути її і протестувати.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: toyota, японія, приколи, Фото
В тему