23 Жовтня 2019
Новини

Туман у Луцьку (фото)

Туман у Луцьку (фото)
Туман у Луцьку

Зранку 23 жовтня Луцьк огорнув густий туман.

Ще гарнішими стали осінні краєвиди, які у тумані набули певної таємничості. Всі вулиці міста поринули у млу. На короткий час парки сповнились таємничості і містики.

На відстані десятка метрів неможливо було нічого роздивитись.  Особливо цей день запам'ятають водії, адже видимість на дорогах стала в рази гіршою.


Туман в осінньому ЛуцькуТуман в осінньому ЛуцькуТуман в осінньому ЛуцькуТуман в осінньому ЛуцькуТуман в осінньому ЛуцькуТуман в осінньому ЛуцькуТуман в осінньому ЛуцькуТуман в осінньому ЛуцькуТуман в осінньому ЛуцькуТуман в осінньому ЛуцькуТуман в осінньому ЛуцькуТуман в осінньому ЛуцькуТуман в осінньому ЛуцькуТуман в осінньому ЛуцькуТуман в осінньому ЛуцькуТуман в осінньому ЛуцькуТуман в осінньому ЛуцькуТуман в осінньому ЛуцькуТуман в осінньому ЛуцькуТуман в осінньому ЛуцькуТуман в осінньому ЛуцькуТуман в осінньому ЛуцькуТуман в осінньому ЛуцькуТуман в осінньому ЛуцькуТуман в осінньому ЛуцькуТуман в осінньому ЛуцькуТуман в осінньому ЛуцькуТуман в осінньому ЛуцькуТуман в осінньому ЛуцькуТуман в осінньому ЛуцькуТуман в осінньому ЛуцькуТуман в осінньому ЛуцькуТуман в осінньому Луцьку
туман у Луцьку 2019

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Фото, луцьк
В тему