20 Жовтня 2019
Новини

Дівчина-ветеран АТО змусила залу і журі «Х-фактору» аплодувати стоячи (відео)

Дівчина-ветеран АТО змусила залу і журі «Х-фактору» аплодувати стоячи (відео)

«Фантастична жінка»: захисниця України довела до сліз зал на «Х-факторі». 

В ювілейному десятому сезоні шоу «Х-фактор» на телеканалі СТБ виступила захисниця України – Юлія Бордунова. Ветеран АТО, боєць 58-ї окремої мотопіхотної бригади Збройних сил України, пише «Оглядач».

Жінка прийшла на проект з піснею Tayanna «Фантастична жінка». Взяти участь у «Х-факторі» Бордунову змусили товариші по службі, які і відправили її анкету на шоу.

«58-а бригада – найкраща, найсильніша, найталановитіша. 15-й сумський окремий мотопіхотний батальйон – я вас щиро люблю. Перша мотопіхотна рота... Філін, я завжди з вами», – такими словами Юлія Бордунова розпочала свій виступ.

«Я хочу тобі подякувати за те, що ми маємо можливість жити тут мирним життям і не знати, і навіть не відчувати, що там іде війна. Я хочу подякувати всім нашим військовим у твоїй особі та сказати вам велике спасибі за наше мирне життя», – вимовила Оля Полякова після виступу ветеранки.

Зрештою, яскраве та емоційне виконання змусило зал і журі аплодувати стоячи. З трьома «так» від суддів Юлія Бордунова вирушила в наступний тур «Х-фактору».

БІЛЬШЕ ПРО ВІДОМИХ ТА ЦІКАВИХ ЛЮДЕЙ ЧИТАЙТЕ В ГРУПІ «ЖИТТЄВІ ДРАМИ» В FACEBOOK! ЩОБ ПІДПИСАТИСЯ НА НЕЇ — НАТИСНІТЬ ТУТ!

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: шоу-бізнес, війна на сході україни, Таблоїд
В тему