20 Жовтня 2019
Новини

Шаурмі «ніт!»: у Луцьку демонтували скандальний кіоск із фаст-фудом

Шаурмі «ніт!»: у Луцьку демонтували скандальний кіоск із фаст-фудом

МАФ «Король Дамаск», що вигулькнув був у центрі міста, став у Луцьку справжнім «кіоском розбрату».

Кіоск-шаурмівню «Король Дамаск», який спершу без належних документів встановили на найбільш парадній вулиці Луцька – Лесі Українки, а згодом перевезли на Львівську, – знесли і там. Про демонтаж скандального МАФу повідомляється на facebook-сторінці луцьких муніципалів.

«Департаментом муніципальної варти на підставі рішення виконавчого комітету Луцької міської ради від 16.09.2019 року № 627-1 «Про демонтаж тимчасової споруди на вул. Львівська, 61» проведено демонтаж скандального кіоску «Король Дамаск» та перевезено на майданчик для тимчасового зберігання демонтованих об’єктів», – сказано у дописі.

Нагадаємо, лучани обурювалися появою кіоску із шаурмою у самісінькому центрі міста, на одній із найбільш ошатних вулиць. Згодом ще й з’ясувалося, що ятка із фаст-фудом була встановлена у цьому місці незаконно, без дозвільних документів, і належить дружині депутата обласної ради.

Після резонансу в Мережі Луцька мерія запевнила, що нелегальний МАФ дуже скоро знесуть. І дійсно, 2 жовтня від «Короля Дамаску» за адресою Лесі Українки, 58 не зосталось і сліду. Та згодом муніципалам стали надходити скарги від жильців вулиці Львівської, що кіоск, знову ж таки без належних дозволів, встановили вже там. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, резонанс
В тему