15 Серпня 2019
Новини

«Х-фактор»: з’явилося сенсаційне зізнання Винника

«Х-фактор»: з’явилося сенсаційне зізнання Винника

Завершено зйомки кастингів 10-го сезону популярного вокального шоу «Х-фактор» (СТБ).

Продюсери обіцяють, що він буде особливим в історії проекту та збере на свій ювілей рекордна кількість зірок. Знаменитості будуть з'являтися на сцені шоу і за лаштунками. Популярні артисти українського шоу-бізнесу привітають «Х-фактор» своїми виступами, а на кастингах, кожен день учасників зустрічатиме новий суддівський склад, пишуть Факти і коментарі.

Крісла журі в цьому році будуть займати Оля Полякова, Андрій Данилко, Настя Каменських, Дмитро Шуров, Ніно Катамадзе, Олег Винник та Ігор Кондратюк. Вперше в суддівському кріслі шоу виявиться і світова зірка - італійський тенор, якого аплодують найпрестижніші оперні зали світу і чий гастрольний графік розписаний на рік вперед - Алессандро Сафіна.

Олег Винник, який просидів у кріслі журі кілька сезонів, зізнався, що вже встиг скучити за проектом.

- Я завжди говорив, що моє перебування на «Х-факторі» - не тільки для того, щоб когось чомусь навчити, а й самому повчитися, - сказав Олег. - Цей проект дуже вплинув на мене як артиста і просто людини.

Перший етап кастингів перетвориться на справжній зоряний челлендж - наша четвірка суддів отримала можливість передати своє місце за столом журі тим колегам по шоу-бізнесу, хто точно знає, який х-фактор необхідний для успішної музичної кар'єри. Ще більше зірок привітають проект теплими побажаннями та яскравими виступами під час прямих ефірів. А фінал, під час якого країна дізнається ім'я переможця десятого сезону, стане передноворічним подарунком для всіх глядачів.

У десятому сезоні на кастингах шоу було прослухано майже 4 тисячі осіб. За вісім днів телекастингів судді шоу прослухали 207 учасників і тільки половина з них отримала мінімум три «так» від суддів і пройшла в наступний етап відбору - тренувальний табір.

Кастинги шоу вже відзняті. Цього року зйомки пройшли на новому майданчику - в ДК КПІ ім. І. Сікорського. Музичним продюсером шоу другий сезон поспіль став Вадим Лисиця. І якщо в минулому сезоні він приєднався до проекту на етапі тренувального табору, то в цьому році Вадим приступив до роботи з проектом з самого початку. Він брав участь у затвердженні героїв проекту, допомагав підбирати репертуар тим, у кого не було матеріалу, а також консультував усіх бажаючих з виступу.

Наймолодшому учаснику кастингів цього року - 14 років, і за правилами шоу це мінімально допустимий вік для участі в проекті. А ось найстаршому герою, який зважився виконати свою мрію і потрапити на сцену проекту, 79 років.

За правилами проекту тільки в тренувальному таборі судді дізнаються, яка категорія учасників їм дістанеться. Всього їх чотири: «Хлопці», «Дівчата», «Колективи» і «Ті, кому за 30». Журі належить вибрати по три найсильніших учасника, з якими вони пройдуть в прямі ефіри і битимуться за перемогу в шоу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 60-річна Мадонна продемонструвала бездоганний шпагат (відео)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна, київ, суспільство, олег винник, Таблоїд
В тему

Останні матеріали