Приготуйте на сніданок фріттату з овочами і сиром.
Це італійський омлет, який готують з яєць та овочів. Сюди можна додавати м’ясо та інші продукти, які вам смакують, пише Еспресо.
Для приготування фріттати не варто брати помідори чи інші продукти, у яких багато рідини. Їх можна додати лише після того, як висушите. Інакше спекти страву правильно буде вкрай важко.


Що потрібно.
4 стакана міксу овочів, заморожених або свіжих
6 курячих яєць
1/5 ч.л. сухого базиліку
1/4 ч.л. солі
1/8 ч.л. меленого чорного перцю
1 ч.л. олії
1 середня цибулина
2 зубчик часнику
3/4 стакана твердого сиру.
Як це готувати.
Візьміть два стакани підсоленої води і налийте в середню каструльку. До неї додайте овочі і варіть їх, доки ті не стануть м’якими. Злийте воду;
Змішайте усі яйця, базилік, сіль і перець в невеликій посудині;
Розігрійте на середньому вогні пательню, вкиньте у неї цибулю та часник. Готуйте приблизно 4 хвилини, доки вони не стануть м’якими;
Вкиньте відварені овочі у пательню і залийте зверху яєчною сумішшю;
Коли помітите, що яйця вже підсмажились по краях, підніміть їх лопаткою, щоб можна було доготувати іншу частину яєчної суміші;
Посипте усе зверху сиром та зачекайте, поки сир розплавиться;
Наріжте шматочками та подавайте гарячим.
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.