17 Вересня 2019
Новини

«І камінь заплаче»: фото згорьованої матері, що ховає сина-героя, вразили Україну

«І камінь заплаче»: фото згорьованої матері, що ховає сина-героя, вразили Україну

Фотографії прощання рідних із молодим військовим, загиблим на Донбасі, змушує серця українців кришитися на кавалки.

Всю країну зворушило фото матері воїна, який загинув, захищаючи незалежність України на Донбасі. Кадри опублікував капелан Андрій Зелінський на своїй сторінці у Facebook, передають «Патріоти України».

Він уточнив, що зняті вони були 16 вересня у Тернополі під час похорону військового, який поліг, виконуючи бойове завдання. На допис відреагували до тисячі людей за декілька годин. Українці висловлювали співчуття матері, яка втратила свою дитину, і свою вдячність за такого гідного сина.

«Шана і вічна пам’ять», «Немає гіршого, ніж хоронити дітей», «Вічная пам’ять, Царство Небесне, вічний спокій Героям України», «Боже, дай сил матері. Спасибі за сина», «Вічна пам’ять герою, щирі співчуття рідним. Неможливо пробачити виродків, що несуть горе в наші домівки...» – такі коментарі залишають під дописом. 

Імені полнглого захисника капеан не називає, та, згідно із публікаціями місцевих ЗМІ, у неділю, 16 вересня, Тернопіль проводив в останню путь 34-річного розвідника Михайла Цимбалістого, уродженця села Увисла Гусятинського району, посмертно нагородженого найвищою відзнакою розвідки України – «Зіркою Слави». Михайла скосила куля ворожого снайпера. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, похорон, війна на сході україни, тернопіль, армія
В тему