13 Вересня 2019
Новини

«Правий сектор» обілляв екс-нардепа зеленкою на «гей-тусівці» (фото)

«Правий сектор» обілляв екс-нардепа зеленкою на «гей-тусівці» (фото)

У Харкові радикали облили розчином брильянтового зеленого колишнього парламентарія.

Керівника Центру досліджень політичних цінностей, голову арт-об’єднання «Остання барикада» і колишнього народного депутатат Олеся Донія у Харкові радикали заляпали зеленкою, при цьому частина розчину попекла око, пише «Страна».

Про це пише сам Доній на своїй сторінці у Facebook.

«Вперше мене в житті облили зеленкою. Пошкодили око. Люди, які думають, що вони борються за Україну. А насправді вони нищать Україну зсередини. Не сподобалося слово «толерантність» в українській національній ідеї. Це те, про що я пишу і кажу. Внутрішня агресія допомагає Путіну колоти і колошматити Україну. Хотілося б, щоб око одужало», – заявив Доній.

У facebook-групі «Правий сектор/Харківщина» мають власне бачення ситуації.

«Донію намазали вавку на гей-тусівці. Представники правих організацій: «Правий Сектор Харківщина», «Фрайкор», «Традиція і Порядок» – хотіли відвідати «лекцію» представників ЛГБ «Толерантність як національна ідея», яку заанонсовано в Літературному музеї Харкова, але їх не пустили організатори, а Ганна Шаригіна почала кричати: «Фашисти, фашисти!», демонструючи неповагу до тих, хто не підтримує їхню точку зору», – ідеться в повідомленні.

Там відзначають, що «після того на скандально відомого Олеся Донія, який визвався бути лектором на ЛГБТ-тусовці, вилився флакон зеленки». «Мабуть, він хотів тим показати, що він теж легко змінює кольори за гроші грантодавців. Чекаємо на продовження!» – завершили пост радикали.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика, суспільство, Фото
В тему