6 Вересня 2019
Новини

Замах на Гонтареву пахне інсценуванням, – журналіст

Замах на Гонтареву пахне інсценуванням, – журналіст

Журналіст Дмитро Гнап прокоментував ДТП за участю ексголови НБУ Валерії Гонтаревої та «підпал» авто її невістки. Він наголосив, що єдиним доказом в обох справах залишаються слова ексголови Нацбанку. За його словами, всі відволіклися на ці інциденти, натомість забувши про справу щодо Гонтаревої в Україні. 

Про аварію, яка буцімто трапилася з Гонтаревою у Лондоні, ми знаємо виключно з її слів, зазначив Дмитро Гнап у коментарі 24 каналу.

«Сьогодні з'явилося відео з лікарняного ліжка, але не було жодних відео з місця інциденту. Ми знаємо, що британська поліція працює ефективніше, ніж українська. Тим не менш, правоохоронці не робили жодних заяв щодо буцімто умисного нападу на Гонтареву»,
– зазначив журналіст.

Гонтарева у лікарні
Гонтарева у лікарні

За його словами, ексочільниця Національного банку зацікавлена у тому, щоб будучи навіть прикутою до лікарняного ліжка, будь що не повертатися до України. Так само у нього викликає підозри те, що не було опубліковане відео з камер спостереження з паркінгу, де стояло авто невістки Гонтаревої.

Він підкреслив, що хотілося б співчувати Валерії Гонтаревій та її рідним, але в колишньої очільниці НБУ є серйозний мотив не повертатися до України.

«Усі зараз обговорюють, що там трапилося з Гонтаревою та її рідними. Натомість ми не питаємо, чому вона не хоче повертатися до України, щоб давати свідчення у справі про розкрадання 2 мільярдів гривень аграрного фонду», – наголосив Дмитро Гнап.

Він підкреслив, що сама Гонтарева зараз мала б бути задоволеною, що більшість журналістів зараз обговорюють саме інциденти за її участі, а не справи, у яких вона мала б свідчити в Україні.

Сама ексочільниця НБУ у коментарях низці видань заявила, що це трапилося на пішохідному переході, а наслідком ДТП стали переломи кісток стопи.

Згодом, у ніч на 5 вересня, у Києві облили бензином та спалили авто невістки. До слова, власницю авто теж звуть Валерією Гонтаревою, а її свекруха заявила, що це – атака на її сім'ю та спроба фізичного знищення.



Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, замах на вбивство, дтп
В тему