Приготуйте на сніданок парові тюфтелі «їжачки».
Інгредієнти
Куряче філе — 300 г


Цибулина (маленька) — 1 шт.
Рис сорту Басматі — 100 г
Вершкове масло — 50 г
Сіль і перець — по 1 ч. л.
Спосіб приготування
Рис замочуємо в холодній воді на 1 годину.
Цибулю нарізаємо півкільцями, обсмажуємо на пательні до м’якості.
Філе миємо, обсушуємо, нарізаємо кубиками м’ясо та вершкове масло.
У блендері подрібнюємо м’ясо, масло і обсмажену цибулю. Заправляємо спеціями за смаком. Фарш прибираємо в холодильник на 30 хвилин.
Формуємо з фаршу тефтелі. З рису зливаємо воду, просушуємо його. Висипаємо рис на рушник, в ньому обкачуємо тефтелі.
Тефтелі готуємо на пару 20-40 хвилин.
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.