30 Липня 2019
Новини

«Секс з Тіною Канделакі був крутим», – Артем Мілевський

«Секс з Тіною Канделакі був крутим», – Артем Мілевський

Про свої інтимні стосунки з російською телеведучою, продюсером «Матч ТВ» Тіною Канделакі розповів нападник брестського «Динамо», українець Артем Мілевський.

Нагадаємо, що свого часу Мілевський був феєричним у «Динамо» (Київ) – пише Сегодня.

«По молодості було багато з ким. Чи з Канделакі? Так. Але це було давно, після чемпіонату світу-2006 ще, – розповів 34-річний Мілевський. – Вона приїжджала знімати «Найрозумніший» в Київ. Як мені розповідали, вона сиділа з подружками в ресторані, запитала, хто зараз наймодніший футболіст, попросила номер. А я, чесно, знав тільки, що є Тіна Канделакі, але навіть не знав, як вона виглядає. І тут дзвінок з незнайомого номера: «Привіт, це Тіна Канделакі». Відповідаю: «Ну і що?». Загалом, розмова не пішла. Але потім ми списалися, пару разів побачилися і поспілкувалися. Але вона крута, чесно, великий привіт їй передаю».

На запитання про те, чи була публічна особа, яка відмовила Мілевському, Артем відповів: «Даша Астаф'єва – вона відома співачка в Україні. Тоді Алієв наламав дров. Ми сиділи з нею в холі готелю, годин п'ять ранку, а він приїхав і давай заважати : «Міля, відвези мене додому». Все і накрилося. З якою максимальною кількістю жінок я прокидався в Києві в одному ліжку? П'ять не було. Три. Але це в основному за гроші було».

Нагадаємо, раніше Мілевський зробив скандальну заяву про збірну України: «Наскільки я знаю, у Коноплянки зараз є пропозиція в «Краснодар»перейти. Але впевнений, що він туди не перейде. Бачачи приклад Ракицького, він не перейде. Так ось так у нас заведено, дебілізм такий. Навіть Шевченко боїться викликати людину, яка грає в Росії».

До речі, нещодавно про Артема Мілевського згадав переможець молодіжного чемпіонату світу в складі збірної України Юхим Конопля. 19-річний Конопля розповів про погану славу українських футболістів минулих часів.

На думку Юхима, зараз цей фактор заважає талановитим гравцям з нашої країни отримувати більше пропозицій від клубів з-за кордону. «Артем Мілевський, Олександр Алієв – алкоголь, гулянки, – зазначив Юхим Конопля. – Думаю, що все через це. Так і в Європі думають, що українці такі. Але наше покоління – ніхто ані ковтка, ані краплі нічого».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна, тіна канделакі, артем мілевський, футбол, футбол
В тему