19 Липня 2019
Новини

Бодіпозитив: бренди, які пропонують одяг для розкішних дівчат (фото)

Бодіпозитив: бренди, які пропонують одяг для розкішних дівчат (фото)

Бренди поволі переходять до створення одягу різних розмірів.

Бодіпозитив – одне з найвпливовіших явищ у модній індустрії, пише Космополітен.

На подіумах з’являються моделі plus size, бренди збільшують розмірні сітки, а селебріті закликають не соромитись свого тіла.

Навіть Nike почали демонструвати уніформу на манекенах розміру LXL. Саме тому ми вирішили зробити підбірку з брендів, чий одяг ідеально підійде для великих розмірів.

Andre Tan

Український бренд один з перших запустив повноцінні колекції одягу для жінок plus size. Базові речі, ультрамодні фасони і нестандартні фактури - тепер це все доступне у великих розмірах. Відразу після окремої колекції бренд розширив розмірні сітки й основних ліній. Навіть актуальну нині колекцію з деніму можна знайти у будь-якому розмірі.

Savage X Fenty

Ріанна відома прихильниця бодіпозитиву. Нещодавно співачка створила власний бренд білизни великих розмірів. Savage X Fenty пропонує різноманітні й сексуальні образи для дівчат з формами. Жодних обмежень: корсети, боді, комплекти з шовку і мережива або ж базові речі. “Не спіть!”, - закликає дизайнерка в своєму інстаграмі. І, відверто, з такою білизною про сон не думатиме ніхто.

Serena

Серена Вільямс ще одна зірка світового масштабу, яка закликає жінок любити себе, незважаючи ні на що. Перша ракетка світу запустила бренд, основний посил якого - надихати. “Я хотіла створити одяг, в якому ми почували б себе впевнено, жіночно й сексуально”, - говорить Вільямс. Розміри варіюються від найменших до найбільших. До того ж приємною несподіванкою стала цінова політика бренду. Демократичні ціни і висока якість. Що може бути краще?

Swimsuitsforall

Одна з найсексуальніших моделей сучасності, Ешлі Грехем ніколи не соромилась своїх форм. Вона хизується ними і закликає нас робити те саме. Модель створила лінію купальників для всіх (swim suits for all). Ідеальна посадка, різноманітні фасони й цікавий дизайн. Все для того, щоб на пляжі ми виглядали стильно й впевнено.

Mango

Мало хто знає, але Mango пропонує не лише стандартні лінії одягу. У флагманських бутиках представлені окремі колекції великих розмірів. Це приємна новина, оскільки мас-маркет досить популярний в Україні. Стилістика бренду прослідковується в plus size колекціях так само добре, як і в стандартних капсулах. Тому, якщо любиш цей бренд, але не завжди знаходиш потрібний розмір, візьми на замітку перед наступним шопінгом.  

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, суспільство, Фото
В тему