17 Липня 2019
Новини

Як підтягнути шкіру: шість простих способів

Як підтягнути шкіру: шість простих способів

Утрата пружності шкіри може погіршити і зовнішній вигляд, і моральний стан.

В’ялість може бути результатом схуднення, вагітності, браку поживних речовин або старіння. Насправді, багато випадків пов’язані з постійним перебуванням на сонці та нездоровими звичками. Хоча це може статися через безліч причин, у більшості випадків важко це виправити. На щастя, однак, деякі здорові звички можуть допомогти природно підтягнути шкіру, пише Жіночий світ.

Як підтягнути шкіру природними методами

Сьогодні є безліч продуктів і процедур, які гарантують зменшення млявості та підвищення пружності шкіри. Однак є й інші варіанти для тих, хто воліє уникати звичайних косметичних процедур.

  1. Використовуйте натуральні креми, щоб підтягнути шкіру

Є численні натуральні популярні засоби для зміцнення шкіри.

Хоча комерційні зміцнювальні креми часто дають хороші результати, деякі природні засоби можуть мати подібну дію. Попри те, що їхня ефективність помітна не одразу, вони можуть допомогти поліпшити вигляд шкіри за умови послідовного використання.

Щоб зробити ці креми, можна використовувати недорогі інгредієнти, такі як олія ши, апельсинова олія і вітамін Е. Вони забезпечують важливі поживні речовини, роблячи шкіру зволоженою і пружною.

  1. Приймайте добавки

Жодна добавка не підтягне шкіру за одну. Однак деякі з них можуть допомогти, якщо приймати їх регулярно. Наприклад, дослідження 2015 року показало, що колагенові добавки можуть мінімізувати негативні наслідки старіння шкіри.

Крім того, варто приймати добавки з вітаміном С, адже ця поживна речовина відіграє важливу роль у синтезі колагену.

  1. Фізичні вправи

Вправи дуже корисні для здоров’я, а також покращують стан шкіри.

Один із найкращих способів природно підтягнути шкіру – це робити регулярні вправи. Фізична активність допомагає боротися з накопиченням жиру і стимулює формуванню м’язів. Це сприяє тому, що шкіра стає пружною і вільною від передчасних зморщок.

В ідеалі, ви повинні мати програму тренувань, що поєднує кардіо та силові вправи. Таким чином, окрім спалювання зайвого жиру, ви тонізуєте м’язи.

Брак часу не є виправданням. Лише 20 хвилин на день цілком достатньо!

  1. Масаж шкіри, щоб природно її підтягнути

Масаж може допомогти підтягнути шкіру, тому що масажі активізують кровообіг і допомагають зберегти тканини в оптимальному стані.

Згідно з дослідженням, застосування масажу може збільшити ефективність кремів.

Звісно, ви також можете масажувати шкіру ефірними оліями, тоніками або лосьйонами. Варто зауважити, що ви не побачите результатів за одну ніч і що ви повинні бути послідовними для їх досягнення.

  1. Пийте більше води

Постійне зволоження запобігає утворенню зморщок і зберігає шкіру в хорошому стані.

Хоча щоденне споживання води не відновлює млявість, воно має вирішальне значення для того, щоб уникнути її та зберегти шкіру пружною. Отже, щоб природно підтягнути шкіру, ви повинні обов’язково пити достатньо води та корисних напоїв.

Кількість води, яку потрібно випивати щодня, залежатиме від вашого віку, ваги та звичок. Однак загалом фахівці рекомендують 2 літри – від 6 до 8 склянок – на добу. Щоб отримати більше користі, пийте вожу натщесерце, бажано з лимонним соком.

  1. Правильно харчуйтеся, щоб підтягнути шкіру

Ви, напевно, чули про знаменитий вислів: «Ви – це те, що ви їсте». Це абсолютна правда. Хоча багато хто не помічає цього, хороше харчування є ключем до підтягування шкіри і запобігання старінню. Забезпечення достатнього споживання вітамінів, мінералів, білків і антиоксидантів може гальмувати негативні наслідки окисного стресу.

Тому дотримуйтеся раціону, багатого на такі інгредієнти:

    свіжі фрукти та овочі

    риба і пісне м’ясо

    горіхи та насіння

    вода і настої

    цілі зерна і бобові (помірні порції)

У вас обвисла шкіра? Вас турбує поява передчасних зморщок? Якщо так, то застосуйте ці прості поради, щоб підтягнути шкіру. Якщо ви будете використовувати їх щодня, згодом ви побачите різницю.

Читайте також:

Здорові очі: прості поради, як зберегти зір

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, здоров'я
В тему

Останні матеріали