17 Липня 2019
Новини

Тисячі людей збираються штурмувати Бермудський трикутник

Тисячі людей збираються штурмувати Бермудський трикутник

На Facebook набирає популярність зустріч «Штурмуємо Бермудський трикутник, йому не проковтнути нас усіх».

Прийти пообіцяли 17 тисяч осіб, ще 24 тисячі проявили інтерес.

Організатор зустрічі житель американського міста Майамі-Біч Ентоні Домінік Карновейл закликає зібратися 1 жовтня. «Відвідувачам слід одягнутися як персонажі мультика про Боба або пірати, - написав він. - Я забезпечу човни і акваланги, а з вас травичка, пиво і віскі».

Крім зустрічі на Facebook, Карновейл почав збір коштів на краудфандінговом сайті GoFundMe. Там він уточнює, що хоче влаштувати пляжну вечірку на краю Бермудського трикутника. Щоб найняти фахівця з організації масових заходів, орендувати кораблі і запросити музикантів, йому потрібно 75 тисяч доларів.

За два дні пожертвування зробила тільки одна людина, яка надіслала п'ять доларів. На сторінці в Facebook Карновейл журиться, що через посилання на GoFundMe його приймають за афериста.

Бермудський трикутник розташовується між півостровом Флорида, Бермудськими островами і Пуерто-Ріко. Він має репутацію згубного місця, де час від часу зникають кораблі і літаки. Прихильники теорій змови звинувачують в цьому інопланетян і Атлантиду, вчені - магнітні аномалії, небезпечні течії і складні погодні умови.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, бермудський трикутник, Курйози
В тему