24 Червня 2019
Новини

Ледь прикрила оголені груди: провокативне фото від Ніколь Кідман

Ледь прикрила оголені груди: провокативне фото від Ніколь Кідман

Ніколь Кідман не перестає дивувати відвертістю.

Голлівудська акторка Ніколь Кідман, яка днями відсвяткувала своє 52-річчя, неочікувано вразила шанувальників у соціальних мережах звабливим знімком, повідомляє Телеканал новин 24.

Нову світлину Кідман опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Фото є одним з фотосесії для журналу Vanity Fair , яке раніше не з'являлося у мережі. На ньому Ніколь позує з мокрим волоссям та у білій сорочці, ледь прикривши оголені груди.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Love a white shirt ????

Публикация от Nicole Kidman (@nicolekidman)

«Люблю білу сорочку», – лаконічно прокоментувала акторка.

Окрім цього, знаменитість дала відверте інтерв'ю журналу Vanity Fair, в якому розповіла про приватне життя, материнство і вибір професії. Так, Кідман зізналася, що намагається виховувати своїх дітей досить строго та не наполягає, щоб вони намагались повторити приклад її та чоловіка Кіта Урбана.

«У них немає телефону, і я не дозволяю їм заводити Instagram. Я намагаюся зберегти якісь межі. Старша дочка (10-річна Сандей Роуз) вже проявляє інтерес до того, щоб піти по моїх стопах і стати актрисою, але я не хочу змушувати дітей йти в цьому напрямку... Ніхто не мотивував мене бути актрисою, навпаки, мене намагалися всіляко утримати від цього кроку», – розповіла Ніколь Кідман.

Читайте також:

Ніколь Кідман посмакувала живими черв’яками (відео)

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд
В тему

Останні матеріали