21 Червня 2019
Новини

Дженніфер Аністон ошелешила зізнанням: «Люблю і любитиму Бреда Пітта»

Дженніфер Аністон ошелешила зізнанням: «Люблю і любитиму Бреда Пітта»

Попри те, що Аністон і Пітт розлучилися ще в 2005-му, актриса зберегла романтичні почуття до свого екс-чоловіка.

Про це пишуть «Факти» з посиланням на The Mirror. 

«Я люблю Бреда, я його дійсно люблю, і буду любити до кінця днів! Він просто приголомшливий чоловік!» – таким відвертим зізнанням 50-річна Аністон вразила всіх у недавньому інтерв’ю. 

«Я ні секунди не шкодую про те, що ми були одружені. І вважаю, що мені надзвичайно пощастило стати його дружиною. Ми провели разом сім дуже яскравих років, багато чому навчили одне одного. І нам було весело! Ми допомагали одне одному, у нас були чудові, хоча і непрості відносини...» – заявила актриса. 

Видання припускає, що Аністон, схоже, повністю пробачила Пітта, який свого часу зрадив її з Джолі, а потім узагалі покинув Дженніфер заради Анджеліни. Хай там як, тепер актриса нікого не звинувачує в своєму розлученні, стверджуючи, ніби її шлюб розпався тільки тому, що вони з Піттом «виявилися тоді на різних сторінках у своєму житті».

Зауважимо, що з того часу коли Дженніфер заявила, що розірвала свій другий шлюб – з Джастіном Теру, її фанати з нетерпінням чекають, коли ж вона повернеться до Пітта, вважаючи, що це просто неминуче. Адже Бред, відтоді, як розлучився з Анджеліною у вересні 2016-го, вільний. А про те, що Дженніфер і Бред зберегли почуття одне до одного, фанати підозрювали ще до одкровень, зроблених днями актрисою.

Більше того, в ЗМІ вже з’являлися повідомлення про те, що Аністон і Пітт, нібито, двічі за цей рік вибиралися на романтичні канікули вдвох. Першого разу – в лютому – на курорт в Кабо-Сан-Лукас у Мексиці. А вдруге – зовсім недавно. Як стверджувало видання The Globe, Дженніфер і Бред побували на таємному спільному відпочинку в Італії, організованому для них другом Пітта – Джорджем Клуні. Тож хто знає, може, актриса і справді возз’єднається зі своїм екс-чоловіком? 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, дженніфер еністон, бред пітт
В тему

Останні матеріали