5 Червня 2019
Новини

«Біонічна танцівниця»: дівчина-ампутант стала зіркою кабаре (фото 18+)

«Біонічна танцівниця»: дівчина-ампутант стала зіркою кабаре (фото 18+)

Втративши кінцівку в 20-річному віці, латвійка зуміла побороти депресію і навіть стати знаменитістю.

31-річна Вікторія Модеста з Латвії, незважаючи на свою особливість, змогла домогтися успіху в житті і надихнути своїм прикладом сотні таких же дівчат, як вона, пише Daily Mail.

Неприємність з ногою виникла у дівчини ще при народженні. При невдалих пологах новонародженій пошкодили стегно.

Маму Вікторії – Світлану – змусили віддати дочку до притулку. Роками дівчина намагалася вилікувати ногу, але безуспішно. І після довгих умовлянь лікарі погодилися її ампутувати. До того моменту Вікторія вже переїхала спершу в Лондон, а потім і в Штати.

Втративши ногу в двадцять, дівчина не опустила руки. Вона стала брати участь у модних показах і футуристичних фотосесіях. Вікторія тепер серйозно зайнялася танцями і потрапила в знамените кабаре «Дикий кінь» (Crazy Horse) в Парижі. Вона виступає з номером «Біонічна танцівниця», у якому її фізична недосконалість стає елементом мистецтва.

Аби не ховати свою особливість, дівчина часто використовує яскраві і помітні протези, які відіграють чималу роль у поданні.

За задумом, у новому сценічному номері виступатимуть Вікторія та інші оголені танцівниці, чию наготу прикриватимуть лише світлові спецефекти.

«Відсутність ноги не робить мене інакшою. Інакшою мене роблять мої погляди і мій світогляд», – вважає Вікторія.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, суспільство, моделі
В тему