1 Червня 2019
Новини

«Сноу вже не той»: з’явилися фото Кіта Герінґтона у клініці для алкоголіків

«Сноу вже не той»: з’явилися фото Кіта Герінґтона у клініці для алкоголіків

З’явилися перші фото Кіта Герінґтона з клініки, куди він потрапив через алкоголь.

Днями стало відомо, що 32-річний актор звернувся в клініку через постійний стрес, перевтому і проблеми з алкоголем. І ось папараці вдалося зняти Герінґтона під час лікування, і треба сказати, виглядає він не надто свіжим.

Як стало відомо, популярний актор зараз  перебуває в клініці в Коннектикуті, один місяць лікування в якій обходиться в 120 тис. доларів. Виконавець ролі Джона Сноу сам зізнався, що перестав справлятися з тиском громадськості ще з п’ятого сезону серіалу, але всіляко намагався триматися, пише Daily Mail.

Усі проблеми в актора почалися після смерті Джона Сноу і подальшого воскресіння. Герінґтон зізнався, що був не радий такому раптовому зсуву фокуса серіалу на його персонаж. Люди почали приділяти йому пильну увагу і переслідувати його, що лякало молодого чоловіка і змушувало почувати дискомфорт.

Завершення серіалу, у якому грав останніх 10 років, стало не меншим ударом по психіці артиста. Коли відзняли останню серію, він відчув себе спустошеним: «Моє серце розбите. Я любив цей серіал над усе на світі. Це ніколи не було просто роботою, це було моїм життям», – казав тоді Кіт.

У рішенні звернутися до реабілітаційного центру Герінґтона підтримали його друзі і близькі, зокрема 32-річна дружина Роуз Леслі, яка зіграла в серіалі роль здичавілої Ігритти. Дівчина повідомила, що зараз Кіту потрібно просто відпочити від усього, розібратися в собі і в тому, як далі жити зі славою, що раптово на нього звалилася. І клініка Prive-Swiss підходить для цього якнайкраще.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, гра престолів
В тему