31 Травня 2019
Новини

«Собаче серце»: пес став прийомним батьком для осиротілих качат (фото)

«Собаче серце»: пес став прийомним батьком для осиротілих качат (фото)

Любов і співчуття не чужі тваринам, і диво-лабрадор з Ессексу підтверджує цю істину.

Торік він прославився на весь світ, узявши на виховання дев’ятьох каченят. Зараз пес із великим серцем знову розчулює аудиторію – він став батьком для шести нових приймаків, пише Big Picture.

Фред – 11-річний пес, що став знаменитістю в 2018 році. Він узяв опіку над дев’ятьма осиротілими каченятами, після того як їхня мати зникла. Ті пташенята вже підросли і полетіли з гнізда, але лабрадор знайшов нових малюків, залишених без уваги і материнської турботи. Чудо-пес вирішив виховати і цих бідних сиріт.

Великодушний лабрадор живе в замку Маунтфішет, що неподалік від Ессексу. Персонал, що працює при цьому пам’ятнику архітектури, із задоволенням спостерігає за тим, як Фред виконує роль качиного татуся. Пташенята відповідають своєму опікуну взаємністю і просто обожнюють його.

Спочатку в гнізді було 14 каченят. Їхня мати, мускусна качка, з невідомих причин узяла під крило тільки половину пташат і почимчикувала з ними в невідомому напрямку, інші малюки залишилися покинутими. Фред почав опікуватися сиротами з усією ласкою і любов’ю. Він постійно лежав біля них, щоб зігрівати пухнасті кульки своїм теплом. Потім каченята почали вибиратися на спину і на голову свого вихователя.

Співробітники замку діляться потішними фотографіями лабрадора і його прийомних діток в Instagram, чим викликають захват у тисяч користувачів. Пес із усією любов’ю і теплотою прийняв чужих дітей, попри те що вони зовсім іншого роду-племені.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Фото, Курйози
В тему

Останні матеріали