22 Квітня 2019
Новини

П’яний виборець хотів закусити бюлетенем

П’яний виборець хотів закусити бюлетенем

На ДВК у Вінниці трапився курйозний випадок.

На Замості чоловік 1998 року народження прийшов голосувати п’яним і намагався з’їсти отриманий бюлетень, – пишуть Новини Віниці.

За словами керівника відділу комунікації поліції області Анни Олійник, свій вчинок він пояснив тим, що вже встиг поставити позначку, але потім передумав віддавати свій голос за цього кандидата і в такий спосіб хотів позбутися бюлетеня.

«Його освідували – перебував у стані алкогольного сп’яніння середнього ступеня. На чоловіка склали адмінпротокол за перебування в громадському місці в стані алкогольного сп’яніння», – розповіла Анна Олійник.

Такий же протокол, за її словами, склали поліцейські й на виборця, який на дільниці вирішив порвати свій бюлетень.

Підтвердила речниця обласної поліції й факт освідування на алкоголь голови ДВК, через пиятику якого із запізненням розпочала роботу комісія у Вінницькій ЗОШ №22. У крові чоловіка виявлено 0,8 проміле алкоголю. На нього також складено відповідний протокол.

Загалом, за словами Анни Олійник, системних і грубих порушень законодавства, які могли б вплинути на результати голосування, поліцією на Вінниччині не зафіксовано.

Втім, за день до правоохоронців області надійшло 52 повідомлення про можливі порушення виборчого законодавства.

Читайте також:

Вибори-2019: за остаточними даними екзит-полу у Зеленського – 73,0% голосів (відео)

 

Вибори-2019: за остаточними даними екзит-полу у Зеленського – 73,0% голосів (відео)

Джерело: https://news.t1.ua/polityka/26535-vybory-2019-za-ostatochnymy-danymy-ekzyt-polu-u-zelenskoho-730-holosiv-video.html Новини T1.UA

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, вибори 2019, вибори, Курйози
В тему

Останні матеріали