12 Квітня 2019
Новини

Вупі Голдберг «відходить» після важкої форми пневмонії

Вупі Голдберг «відходить» після важкої форми пневмонії

Актрису Вупі Голдберг повторно ушпиталили через два тижні після недавніх проблем зі здоров’ям.

У минулий понеділок оскароносна актриса зізналася на ранковому шоу The View, що відновлюється після важкої форми пневмонії, пише Zik.

«Я тут і мені набагато краще. Близько доби я відчувала себе погано, мені довелося повернутися до лікарні минулого тижня», – розповіла 63-річна Голдберг аудиторії ток-шоу на ABC.

Одна з найяскравіших голлівудських зірок 1980–1990-х років повідала, що хвороба «прийшла і тут же пішла», так що зараз Вупі «відчуває себе добре».

Як вважає сам Голдберг, хвороба нагадала про себе, тому що актриса пропустила свій лікувальний курс.

«Я тут, я можу стояти і рухатися, не так швидко, як хотілося б, але я в порядку. Отже, ось що трапилося: у мене була пневмонія і сепсис. Пневмонія обох легенях, а це значить, що в них збирається рідина, там відбувається багато всякого. І так, я була близька до того, щоб відправитися до праотців. Хороші новини полягають в тому, що я тоді не знала про це», – повідала про свою хворобу Голдберг.

Лауреатка чотирьох американських престижних нагород подякувала фанатам за побажання і добрі слова у важкий для неї час.

«Всі чудові слова, які мені сказали люди, навіть ті, хто не були моїми великими шанувальниками, мене насправді порадували», – сказала Голдберг.

Слід зазначити, Вупі Голдберг на місяць виявилася прикутою до лікарняного ліжка з важкою формою пневмонії. Вона сказала, що ще не до кінця одужала після важкої форми пневмонії, однак приходить в себе і збирається знову повертатися у кадр.

Читайте також:

Епохальна втрата: помер кумир мільйонів Стен Лі (відео)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд
В тему

Останні матеріали