10 Квітня 2019
Новини

Порошенка і Зеленського чекають на «Олімпійському» для допінг-тесту

Порошенка і Зеленського чекають на  «Олімпійському» для допінг-тесту

Сьогодні, 10 квітня, український боксер Володимир Кличко закликав кандидатів на пост президента Петра Порошенка і Володимира Зеленського прибути на НСК «Олімпійський», щоб здати аналізи представникам антидопінгової організації.

Про це йдеться у відео каналу «Зік».

Як зрозуміло з відео, представники антидопінгової організації VADA, які приїхали до Києва, хочуть провести незалежне дослідження аналізу задля об'єктивності результатів.

«Я закликаю добровільно кандидатів в президенти України сьогодні прийти в НСК «Олімпійський» між 15 і 18 годинами і повторно здати аналізи в компетентні організації та лабораторії», - підкреслив він.

Володимир Кличко відверто сумнівається в об'єктивності аналізів кандидатів, проведених раніше, адже для отримання результатів декілька годин недостатньо. Як спортсмен світового масштабу, Кличко запевнив у компетентності представників організації VADA, адже їй довіряють усі спортивні команди світу.

Поки кандидати не дали однозначної відповіді чи прийдуть вони на стадіон для повторних аналізів. Свого часу президент Петро Порошенко висловив готовність здати аналізи за міжнародними стандартами. Володимир Зеленський відмовився від будь-якої іншої здачі аналізів, за що отримав осуд від дописувачів соцмереж.

Зокрема, Ірина Солошенко звернулася до кандидата з такими словами:

«Аналізи!!! 
Час здати біологічні матеріали!
Краще антидопінгове агенство світу приїхало до вас!
Володимиру Олександровичу!
Вас чекають з 15.00 до 18.00

СдавайТЕ аналізи!
Це не страшно».

Закликають Зеленського не ховатися за відосиками, а відверто йти на дебати, де його хоче почути народ, та здавати аналізи, адже цю умову він висунув сам.

Дописувач Гонтар висловив своє бачення: «Ох Володька, ти цими своїми пафосними відосами з хрипкоголосою озвучкою забембав вже навіть більше ніж порошенко за всі п'ять років».

Деякі українці видають не менш геніальні, ніж Зеленський, гумористичні сюжети: «Нарешті до мене дійшло! Зеленський на посаді президента буде записувати епічні відосіки до Путіна з 25 кадром і таким чином буде його зомбувати віддати Крим і схід!

«..Путін, в тебе 24 години... думай-те!!».

Чи погодяться кандидати здати повторні аналізи побачимо сьогодні. Либонь, якщо проігнорять і не прийдуть, то чогось бояться, либонь, щось не чисто.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика, аналізи, допінг, петро порошенко, володимир зеленський, дебати
В тему