1 Квітня 2019
Новини

Знайшли гранату: на Запоріжжі підірвалися діти (фото)

Знайшли гранату: на Запоріжжі підірвалися діти (фото)

Трагедія у Запорізькій області. Внаслідок необережного поводження з вибуховим пристроєм одна дитина загинула, друга – в лікарні.

31 березня о 16:35 до чергової частини Дніпровського відділу поліції ГУНП у Запорізькій області надійшло повідомлення про те, що на вул. Вінницькій вибухнула граната, в результаті чого постраждало двоє підлітків віком приблизно по 14 років, повідомляє Відділ комунікації поліції Запорізької області.

На місце події негайно виїхало керівництво Дніпровського відділу поліції, начальник ювенальної превенції, слідчі, вибухотехніки, кінологи та медичні працівники. Встановлено, що 14- і 13-літній підлітки гуляли по вулиці Щасливій. Поблизу однієї із житлових багатоповерхівок вони знайшли вибуховий пристрій, який старший хлопець, гуляючи на вул. Вінницькій,  кинув на землю перед собою. В результаті стався вибух, що спричинив тілесні ушкодження малолітніх.

Дітей негайно госпіталізували, старшого врятувати не вдалося, меншому надали медичну допомогу, його життю нічого не загрожує.

Наразі встановлюються всі обставини події. Відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 264 Кримінального кодексу України (Недбале зберігання вогнепальної зброї або бойових припасів). Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до трьох років або позбавлення волі на той самий строк.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Фото
В тему