31 Березня 2019
Новини

Як на виборах-2019 голосують відомі волиняни (оновлюється, фото, відео)

Як на виборах-2019 голосують відомі волиняни (оновлюється, фото, відео)

В Україні 31 березня 2019 проходить вибори президента.

Прийти на виборчі дільниці та віддати свій голос закликають і відомі волиняни.

Відтак на 11.00 явка виборців на Волині  становить 14.46% на 11.00, по Україні– 16.08%.

Зокрема, ТВО  № 21 (місто Ковель, Ковельський, Ратнівський, Старовижівський, Шацький райони)  - 13,67%. ТВО  № 21 (Луцьк) - 15,24%.

Станом  на 11:00 відвідав дільницю та зробив свій вибір голова Волинської облдержадміністрації Олександр Савченко.

 

Очільник волинської «Солідарності» Іван Мирка: «Громадянський обов'язок в день виборів Президента України 2019 р. виконав».

Лідер обласного осередку «Руху нових сил» Сергій Адамчук: «Вибір зроблено! Громадянський обов’язок кожного сьогодні - піти і проголосувати. Навіть якщо ще не визначилися за кого. Свій вибір зробив безпосередньо в кабінці».

Громадський активіст Ілля Токаренко під ніком Don Alexeich: «Друзяки! Сьогодні від нас залежить багато чого. Прийдіть на вибори. Змінимо країну разом!».

Народний депутат Ірина Констанкевич з чоловіком адвокатом Миколою Сорокопудом: «Ми теж виконали свій громадський обов’язок. Їдемо в Сошичне, далі Нуйно....Буду зі своїми виборцями на 23 окрузі».

Заступник голови партії «Солідарність» у Волинській області Сергій Григоренко з Olena Krukovska: «З гарним настроєм, з вірою, що в нашій країні все буде чудово, проголосували! Всім гарного дня, друзі! Не забудьте прийти і віддати голос за європейське майбутнє України! І пам’ятайте: кандидатів багато - Президент один!».

Директор Будівельної компанії «Інвестор» Андрій Разумовський з Ангеліною Богданович: «Ну і ми вже зробили вибір)) все дуже відповідально , кожен має піти !)».

Відома волонтерка Ольга Валянік та ветеран АТО із полку спецпризначення «Азов» Олексій Кушнєр: «Ми з чоловіком добре поДУМАЛИ і зробили свій вибір! Йдіть на вибори, і не кажіть потім «ми за них не голосували».

Стронгмен та організатор спортивних подій Валерій Пельц: «Ви ще думаєте? А я вже свій обов'язок виконав!»

Відомий пластичний хірург з Волині Ростислав Валіхновський з дружиною Катериною: «Свій громадянський обов‘язок виконали».

Перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад  з Альоною  Недопад: «Віддав свій голос за майбутнє і розвиток нашої України. Закликаю всіх прийти на виборчі дільниці в цей доленосний день, який вплине на життя всього народу. В Україні жити нам і нашим дітям, тому ми всі повинні виконати громадянський обов’язок, усвідомлюючи свою відповідальність перед майбутнім».

А ще користувачі Facebook розмістили досить цікаві світлини, як українці голосують у Польщі.

«Черга на варшавській дільниці», - йдеться у повідомленні.

Народний депутат Ігор Гузь зі своєю командою об’їжджає виборці дільниці.

Депутат Волинської обласної ради, голова фракції УКРОПу у Волиньраді Вячеслав Рубльов з дружиною Оксаною: «Проголосував за майбутнє своєї сім'ї ? віддав голос за можливість жити в країні гідності і правди».

Сергій Скулинец шоумен, арт-менеджер, композитор-виконавець, керівник вокальної студії та гурту «Шанс-Music , з дружиною Тетяною: «Свій вибір зробив! Голосуй свідомо!»

Керівник соціального проекту «Краплина життя», голова громадської організації «Європейське місто» Олександр Плісецький з Сніжаною Плісецькою: «За успішну Україну вибір зробили!Черга за вами!)».

 

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна, Волинь, вибори 2019, волинь, олександр савченко, медицина, Відео
В тему