31 Березня 2019
Новини

На Дніпропетровщині на виборчій дільниці замість сейфа використовують… каструлю (фото)

На Дніпропетровщині на виборчій дільниці замість сейфа використовують… каструлю (фото)

У Дніпропетровській області на одній з виборчих дільниць в ролі спеціальних сейфів для зберігання бюлетенів використовували холодильник і каструлю.

Відповідні фото з холодильником і каструлею, опечатаними членами ДВК, розмістив на своїй Facebook-сторінці депутат Криворізької міської ради Микола Колесник.

Він вирішив не уточнювати, на якій саме ділянці на Дніпропетровщині з таким креативом підійшли до підготовки президентських виборів, однак пожартував, що це - VIP-варіанти для спостерігачів з НАТО. Слід зазначити, що прикрили каструлю кришкою і для надійності перев'язали мотузкою.

 «А холодильник для того, щоб бюлетені не прокисли?», «Нанотехнології, сейф-холодильник з доступом до wi-fi», - жартують в соцмережах.

«Вибори це маркер IQ місцевого самоврядування, яке забезпечує виборчий процес. Це не просто каструля, це сейф задля зберігання бюлетенів у Нікопольскому районі, а шахтні ліхтарі на виборчій дільниці, в кабінках, це взагалі як символ суворості Кривого Рогу!)))», - написав депутат.

Відзначимо, що 31 березня в Україні проходять вибори. Ділянки для голосування відкрили о 8 годині ранку. Зробити свій вибір українці можуть до 20:00.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна, Фото, Курйози
В тему