29 Березня 2019
Новини

Яніна Соколова про вибори не по приколу: «Не хочу жити в країні, яку асоціюють зі шльондрою»

Яніна Соколова про вибори не по приколу: «Не хочу жити в країні, яку асоціюють зі шльондрою»

Відома телеведуча Яніна Соколова приєдналася до флешмобу «Голосую не по приколу», старт якому дав фронтмен «Океану Ельзи» Святослав Вакарчук. Раніше цю ініціативу підтримали такі відомі персони, як письменник Сергій Жадан і вокаліст гурту «Бумбокс» Андрій Хливнюк.

Всі вони звернулися до співвітчизників із закликом не ставити галочку у бюлетені на виборах президента України бездумно, «по приколу», а поставитися відповідально, бо від їхнього рішення залежить доля країни.

Своє максимально відверте звернення Соколова розмістила в соціальних мережах, супроводивши коротким коментарем: «Без натяків. Прямим текстом».

«Привіт, мене звати Яніна Соколова, і я йду голосувати не по-приколу. Я хочу закликати всіх українців пам’ятати про те, що ми з вами живемо в історичний час. В час, коли ми з вами можемо власними силами, власними мізками, власною душею поміняти те, що відбувається в нашій країні. Я щаслива жити в час, коли громадянське суспільство робить дива. Я хочу жити в країні, в якій нас, українців, називають титульною нацією. Я хочу жити в Україні, в якій мою державу не асоціюють зі шльондрою. Я хочу жити в країні, в якій не розкрадають армію. Я хочу жити в країні, в якій сильне військо, міцна душа і національний дух. Я хочу жити в країні, в якій говорять українською і роблять усе можливе для того, щоб мова розвивалася. Я хочу. Щоби закон і справедливість були перед усім. Я хочу, щоб в Україні шанували військових і шанували тих, хто зробив революцію заради того, щоб ми були вільними, а не насміхалися над ними. Я хочу, щоб ви міркували про майбутнє своїх дітей, а не про швидке сьогодення. І не давали шанс тим, хто його ані на крихту не заслуговує».

Ведуча закликала співгромадян уважно прочитати передвиборчі програми кожного претендента на президентське крісло і проаналізувати їх, перед тим як зробити остаточний вибір, від якого залежатиме майбутнє Батьківщини.  

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, вибори 2019, Відео
В тему