29 Березня 2019
Новини

Ще один кандидат повідомив, що підтримує Зеленського

Ще один кандидат повідомив, що підтримує Зеленського

Кандидат у президенти України Віталій Скоцик, який, згідно з соціологічними опитуваннями, має низький рейтинг і не потрапляє до другого туру виборів, заявив про підтримку кандидата Володимира Зеленського після першого туру.

Так він відповів на питання журналістки Соні Кошкіної в ефірі ток-шоу «Право на владу» на телеканалі «1+1» про те, до якого кандидата члени виборчих комісій від Скоцика перейдуть у другому турі.

«Серед кандидатів у президенти, так само як  я, є одна людина, яка ніколи нікуди не обиралася і яка ніколи не займала ніяких державних посад. На жаль, ця людина у студію до вас поки що не прийшла. Ми будемо проводити консультації і якщо ми знайдемо спільну мову із Володимиром Зеленським, ми його підтримаємо у другому турі. Тому що він може бути тими змінами, яким ми підставимо своє професійне крило», – сказав Віталій Скоцик. 

Ми писали про те, що кандидат в президенти Володимир Зеленський володіє незадекларованою 15-кімнатною віллою в італійському місті Форте-дей-Мармі. Цікаво, що цей курортний населений пункт облюбували російські олігархи (Роман Абрамович, Олег Дерипаска, Михайло Прохоров та інші), які також мають там свої маєтки.

У штабі кандидата у президенти Володимира Зеленського заявили, що він не мав вносити до своєї декларації цю віллу, бо вона належить коміку через юридичну особу.


Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна, вибори 2019, підтримка, володимир зеленський, вибори
В тему