20 Березня 2019
Новини

У Києві тітушки побили активіста

У Києві тітушки побили активіста

Вчора, 19 березня, ввечері на співкоординатора Штабу оборони Києва Сергія Мельниченка скоєно напад.

Про це повідомив активіст Петро Михайленко.

«Коли Сергій підійшов до свого під’їзду, на нього накинулось півдесятка молодиків спортивної статури і стали бити з використанням невідомих твердих предметів. Сергій зумів відбитися від двох нападників, після чого відбіг в сторону і пригрозив застосуванням травматичної зброї. Це трохи охолодило ентузіазм нападників», - йдеться у провідомленні.

Інцидент зафіксували камери відеоспостереження. Свідками побиття стали також пересічні кияни, які розповіли деталі події. За їх словами,за активістом слідом йшли двоє незнайомців, а троє інших чекали поблизу під'їзду. Дочекавшись, коли активіст підійде до свого будинку, вони гуртом напали на нього. Однак поглумитися над жертвою їм так і не вдалося, бо активіст пригрозив нападникам травматичною зброєю.

Швидку та поліцію викликав сам потерпілий.

Нагадаємо, Сергій Мельниченко увійшов до складу нещодавно створеної при КМДА за дорученням міського Голови на вимогу киян «Комісії з перевірки інформації щодо об’єктів будівництва, які викликають суспільний резонанс на території міста Києва». 

«Мафія переходить в контрнаступ. Ставки ростуть. Сьогодні список незаконних забудов помножуємо на 2», - підписав цю подію Михайленко.

На думку київських активістів, напад був пов’язаний саме з громадською діяльністю Мельниченка.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, суспільство, НП, бійка, тітушки, київ, розбій
В тему