20 Березня 2019
Новини

Дмитра Комарова зі «Світу навиворіт» підстрелили в Бразилії: з’явилося дивне відео

Дмитра Комарова зі «Світу навиворіт» підстрелили в Бразилії: з’явилося дивне відео

У Бразилії скоєно збройний напад на українського ведучого і журналіста програми «Світ навиворіт» Дмитра Комарова. Такий висновок можна зробити з відео, опублікованого на YouTube каналі ACTOR FIGHT, позначеного хештегом #dmytrokomarov.

Лякає і підпис до ролика – «Моїм українським друзям не дуже пощастило». Що саме сталося і подробиці інциденту поки невідомі, передають «Факти».

На кадрах видно, як ведучий гуляє містом, а за ним слідують невідомі чоловіки. Далі всі починають бігти за ведучим, і, судячи зі звуків, стріляти в нього. На цьому відео обривається.

Користувачі жваво відреагували на побачене. Дехто висловлює співчуття телеведучому.

«Мене перевертає від побаченого. Не шарю, прикол це чи ні. Але дуже переживаю. Поважаю його і не хочу, щоб з ним щось трапилося. Сподіваюся, що це участь у якомусь місцевому фільмі. Правда, з виразу обличчя я б не сказав, що це гра, якщо гра, то дуже високого рівня. Чекаємо пояснення і офіційної інформації»,«Скажіть, що це постанова, я не витримаю його смерті», – пишуть вони.

Але більшість коментаторів ставить під сумнів відеоряд ролика, вважаючи його спробою телеведучого підігріти інтерес до свого шоу.

«Розігріває бажання людей подивитися його нову передачу, молодець», «Ахаха, цілий бойовик», «Схоже на постановку», «Монтаж не годиться, акторська майстерність не годиться. І взагалі Діма вічно переграє», «Занадто багато крові для однієї кулі, тим більше в плече, він знімався для них у фільмі»,«Кіно знімали. Він цілий і неушкоджений»,«Судячи з назви каналу, постановка... Якщо знімали спеціально, щось не дуже правдиво, але все одно стрьомно», – іронізують такі скептики.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, світ навиворіт, дмитро комаров, Відео
В тему