20 Березня 2019
Новини

«Зараз і на ліве не чутимеш»: як Ляшко робив розгони в уряді

«Зараз і на ліве не чутимеш»: як Ляшко робив розгони в уряді

Сьогодні, 20 березня, Олег Ляшко разом членами своєї партії увірвався на засідання уряду 20 березня через продовження контракту з головою правління НАК «Нафтогаз України» Андрієм Коболєвим.

Про це пише Українська правда.

«Доброго дня, Володимир Борисович! Скажіть, будь ласка, чому ви продовжили контракт Коболєву? На якій підставі ви продовжили контракт ворюзі Коболєву?», - почав кричати Ляшко.

Гройсман попросив його послухати, на що Ляшко вигукнув:

«Ні, це ти мене послухай! Я не відійду! Що ти мене попереджаєш? Ти заблокував нас! До тебе парламентська фракція прийшла, а ти не пропускав нас! Ти чого з ворюгою контракт підписав?» 

 
 

Потім Ляшко став грюкати рукою по столі, вимагаючи слова.

На це Гройсман нагадав, що у Верховній Раді є регламент, так само і в Кабміні є певні правила.

«А ви приходите, починаєте мені кричати на праве вухо. Ну, закінчуйте (те, що хотіли сказати – ред.)», - сказав Гройсман.

На це Ляшко взявся традиційно називати імена різних людей, які «мають копійчані пенсії і не мають субсидії», а також розповідати, що когось з громадян побили під Кабміном.

«Зубко, не смійся, досмієшся. Через місяць не буде Петра, я побачу, де ти будеш. Не смійся. Думає, що народ знову їх вибере. Хто тебе вибере? Тебе в колгосп ніхто не вибере», - звернувся Ляшко до віце-прем'єра Геннадія Зубка. 

 
 
 
На це Гройсман відповів: «По-перше, це меганекультурно, меганевиховано, нестримано, неввічливо вриватися в залу. Ви залітаєте, ви ж недоторкані, ви дуже круті. Можна я закінчу? І я людей не б'ю, я людей люблю. Я вже на праве вухо не чую».

«Зараз і на ліве не чутимеш», - вигукнув Ляшко.

«Я вас не просто чую, я вже вас і відчуваю», - сказав на це прем’єр.

Гройсман пояснив, що контракт з Коболєвим укладуть на рік на нових умовах – «ніяких премій, ніяких бонусів, зарплата зменшена у 2 рази, з чіткими параметрами по добуванню газу, по продовженню транзиту».

Після нетривалої суперечки Ляшко з партією пішов.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна, суспільство, нафтогаз, контракт, олег ляшко, Курйози, кабінет міністрів
В тему