15 Березня 2019
Новини

Більшість українців – проти заборони російської пропаганди

Більшість українців – проти заборони російської пропаганди

Серед українців виявилося більше тих, хто не підтримує заборону російських телеканалів, соцмереж, фільмів і виступів окремих артистів, ніж тих, хто вважає ці кроки необхідними.

Про це свідчать результати опитування, проведеного КМІС з 28 лютого по 11 березня, повідомляє Цензор.НЕТ.

Так, 53,5% опитаних вважають, що заборона російських телеканалів в Україні є помилкою і призводить лише до обмеження прав громадян. Протилежної думки дотримуються 31,7% опитаних. 14,7% не стали відповідати на це питання.

59,6% респондентів назвали помилковим заборону російських фільмів і виступів окремих артистів. Необхідною для захисту держави цей крок вважають 27,7% опитаних. 12,6% не змогли дати відповідь.

Проти заборони російських соцмереж висловилися 53,2% опитаних. Підтримують таке рішення 28,8% респондентів, 17,9% не змогли або не захотіли відповісти на питання.

Опитування громадської думки проводилося в 28 лютого по 11 березня 2019 року методом особистого інтерв’ю 2004 респондентів старше 18 років, які проживають в 129 населених пунктах у всіх регіонах України (крім окупованого Криму і непідконтрольних української влади територій Донбасу). Статистична похибка не перевищує 4,7%.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опитування на вулиці: що лучани думають про шалені платіжки за тепло (відео)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, Україна, Політика, україна, росія
В тему