15 Березня 2019
Новини

На Волині паліїв сухостою притягують до відповідальності

На Волині паліїв сухостою притягують до відповідальності

У Локачинському районі Волинської області 14 березня провели рейд щодо роз’яснення громадянам заборони спалювання сухої трави, рослинності, побутових відходів та притягнення до відповідальності порушників.

Комісія у складі представників Локачинського районного сектору Управління ДСНС у Волинській області, голови місцевого товариства мисливців та рибалок провели рейдові перевірки-огляди у селах Замличі та Павловичі та на суміжних до населених пунктах територіях. Про це повідомляють у прес-службі волинських рятувальників.

Під час рейду було виявлено двох громадян Юрія Ш. та Павла М., які спалювали суху рослинність. Учасники рейдової групи зобов’язали порушників загасити підпалені вогнища та опісля провели відповідні профілактичні бесіди. Матеріали про притягнення цих чоловіків до адміністративної відповідальності підготовлені та направлені до Державної екологічної інспекції у Волинській області.

Крім того, під час рейду проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу серед громадян  щодо заборони спалювання сухої трави та рослинних залишків, поінформовано про відповідальність перед законом за такі порушення.

Читайте також:

Берег Стиру в Луцьку охоплений вогнем (фото)

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, пожежа
В тему