7 Березня 2019
Новини
Смачно, але небезпечно: який сніданок розкритикували вчені
Тости, або підсмажений хліб, як сніданок розкритикували вчені.
Так, під час дослідження фахівці з університету Колорадо виявили, що хрустка скоринка тосту є небезпечною для здоров’я через токсини, пише Жіночий світ.
Вчені встановили датчики забруднення повітря і почали готувати тости зі звичайного хліба, який купили в супермаркеті.
Після приготування вони з’ясували, що підсмажений хліб цілком можна назвати хімзброєю. Під час нагрівання він виділяє небезпечну речовину етанол у кількості 3-4 тисячі мкг на один кубічний метр, що у 15 разів більше, ніж дозволено організацією охорони здоров’я.
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.
Як перевірити яйця на свіжість
4 Квітня 2024
У Польщі вибачилися за розсипане українське зерно
13 Лютого 2024
Родзинкою села стали печена капуста і «закодовані» слова
22 Січня 2024
Чому потрібно їсти інжир
6 Січня 2024
В Україну завезли сир із стафілококом
21 Грудня 2023
Ці продукти краще не їсти з хлібом
19 Грудня 2023
Як зробити святкове печиво
4 Грудня 2023