7 Березня 2019
Новини

Смачно, але небезпечно: який сніданок розкритикували вчені

Смачно, але небезпечно: який сніданок розкритикували вчені

Тости, або підсмажений хліб, як сніданок розкритикували вчені.

Так, під час дослідження фахівці з університету Колорадо виявили, що хрустка скоринка тосту є небезпечною для здоров’я через токсини, пише Жіночий світ.

Вчені встановили датчики забруднення повітря і почали готувати тости зі звичайного хліба, який купили в супермаркеті.

Після приготування вони з’ясували, що підсмажений хліб цілком можна назвати хімзброєю. Під час нагрівання він виділяє небезпечну речовину етанол у кількості 3-4 тисячі мкг на один кубічний метр, що у 15 разів більше, ніж дозволено організацією охорони здоров’я.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, сніданок, їжа
В тему