7 Березня 2019
Новини

І таке буває: в Індії заміжня незайманка народила дитину (фото)

І таке буває: в Індії заміжня незайманка народила дитину (фото)

30-річна мешканка індійського міста Ахмеднагар Реваті Бордавекар вийшла заміж у 2014 році. І за весь цей час жодного разу не мала сексу зі своїм чоловіком.

У молодої жінки діагностували вагінізм у важкій формі. При цьому відбувається мимовільне скорочення м’язів піхви при будь-якій спробі проникнення, роблячи його неможливим, передають «Факти».

Про свою проблему Реваті дізналася в 22 роки, коли безуспішно спробувала скористатися тампоном. Однак вона сподівалася, що після заміжжя все налагодиться. Її чоловік Чінмай дізнався про вагінізм дружини тільки в їхню першу шлюбну ніч. Чоловік виявився розуміючим і терплячим. Подружжя ходило по лікарях, однак нічого не допомагало. Навіть після того, як лікарі під загальним наркозом видалили її дівочу пліву, це не поліпшило ситуацію.

Через п’ять років пара, так ні разу не вступивши в інтимні стосунки, вирішила зачати дитину штучним шляхом – за допомогою ЕКЗ.

І 30-річна Реваті завагітніла, формально будучи незайманою. Спочатку вона думала, що дитина з’явиться на світ шляхом кесаревого розтину. Але потім вирішила спробувати народити природним чином. І у неї вийшло. Вона стала мамою дівчинки, яку назвали Євою.

Реваті сподівається, що тепер, завдяки пологам, вона вилікувалася від вагінізму. І вони із чоловіком нарешті зможуть уперше віддатися коханню. Індійка впевнена, що для цього більше немає ніяких перешкод.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Фото
В тему