6 Березня 2019
Новини

Найкращі креативні ідеї на 8 березня

Найкращі креативні ідеї на 8 березня

Незабаром 8 березня. Це той день, коли сильна половина людства повинна проявити креативність і порадувати свою половинку не банальним букетиком квітів, а оригінальним подарунком.

Якщо з ідеями складно, пропонуємо вісім нестандартних ідей для презенту на Восьме березня.

Скретч-карта

Мало яка дівчина не мріє про подорожі – скільки б років їй не було. Безвіз зробив реалізацію такої мрії трохи простіше. Чому б не додати мотивації для нових поїздок і їй, і собі?

Для такої мети відмінно підійде скретч-карта: після нової подорожі потрібно просто стерти шар тієї країни, яку відвідали. Така візуалізація особистої тревел-історії стане заодно ще й хорошим доповненням до інтер'єру: разом можна буде досліджувати її, намічаючи нові відкриття.

Для тих, хто мріє про подорожі
Для тих, хто мріє про подорожі

glo ™

Можливо, жінка, якій хочеться зробити подарунок, палить. Що може бути краще в такому випадку, ніж інноваційний і потрібний подарунок? Технології відкривають нові можливості. Наприклад, перехід з сигарет на системи нагрівання тютюну, такі як glo ™. Він був розроблений компанією British American Tobacco для мінімізації ризиків впливу тютюну на організм людини.

Інноваційний і потрібний подарунок
Інноваційний і потрібний подарунок
 
Тут все просто: в акуратний і стильний девайс вставляється спеціальний стік з тютюном, який нагрівається і випускає аерозоль, а не дим. Можна забути про неприємний запах, попел і запах з рота – тоді як задоволення від тютюну зберігається на всі 100. Тим більше що у стіків є п'ять різних смаків: і та, кому ви даруєте подарунок, точно знайде собі щось до душі. Подумайте тільки про улюблені кольори: у glo ™ на вибір – ціла палітра.

Корейська косметика

Якщо ви задаєте питання, чому саме корейська, а не стара добра і «перевірена» європейська – ви точно не чули про нові тренди в індустрії моди. З одного боку, все просто. Подивіться на кореянок. Ні, серйозно, подивіться на кореянок ще раз, особливо на мешканок мегаполісів Південної Кореї. Їхній вік ніколи не дізнаєшся, і це не тільки особливості генетики, а ще й ефект південнокорейського божевілля щодо косметики. Ця індустрія розвинена у них надзвичайно сильно, а дівчата-кореянки (до речі, як і хлопці) надають догляду за тілом та обличчям значно більшого значення, ніж європейці.

Багато українок вже в курсі, наскільки приваблива корейська косметика
Багато українок вже в курсі, наскільки приваблива корейська косметика

В результаті багатомільярдна індустрія виробляє дійсно якісні засоби, що найчастіше дешевше за європейські. Багато українок вже в курсі, наскільки приваблива корейська косметика. Тому питайте консультантів, набирайте цікаві баночки та коробочки до 8 березня. Їй точно сподобається.

Яскрава подушка

Подушки бувають різними, і далеко не всі потрібні просто для того, щоб солодко поспати. Зрозуміло, що коли подаруєш дівчині звичайну подушку, навряд чи це викличе у неї захоплення. А ось якщо подушка буде у вигляді м'якої іграшки – наприклад, котика, пінгвінчика, смайлика або навіть пончика – це саме воно!

Подушки бувають різними
Подушки бувають різними
 

Як-не-як, на плюшевому котику сидіти або лежати приємніше, ніж просто на підлозі або дивані.

Сертифікат на масаж

Зазвичай найбільш приємним жінки вважають масаж, зроблений руками коханого чоловіка. Але часом варто довіритися і професіоналам. Для цього є чимало спеціалізованих салонів, де працюють майстри своєї справи. Найчастіше вони і пропонують подарункові сертифікати.

Повірте, про цей презент ви не пошкодуєте
Повірте, про цей презент ви не пошкодуєте

Повірте, про цей презент ви не пошкодуєте.

По-перше, масаж сам собою – неймовірно приємне дійство, яке приводить до ладу хребет, розслаблює, оздоровлює нервову систему і поповнює запас сил.

По-друге, разом з масажем нерідко пропонують і деякі косметичні процедури, наприклад, для очищення шкіри. Зазвичай це те, чому жінки відвідують SPA салони. І чому б не подарувати коханій таку можливість? Ми не знаходимо причин відмовити.

Пляшка для води

Правильний режим споживання води – те, про що слід замислюватися не тільки спортсменам. Зневоднення – це часта проблема і для тих, хто працює в офісі або просто веде динамічний спосіб життя. За цим устежити не завжди вдається, тоді як водний баланс відразу відбивається як на здоров'ї шкіри, так і загальній життєдіяльності організму.

 

Допоможіть своїй жінці вчасно поповнювати водні запаси організму. Зараз можна знайти невеликі і симпатичні пляшки для води на будь-який смак – від строгих і навіть ділових до яскраво розфарбованих і химерних моделей. Півлітра води з собою не додадуть зайвої ваги жіночій сумочці або рюкзаку, зате постійно нагадуватимуть про важливість зробити пару ковтків. До того ж, не доведеться постійно шукати магазин чи кіоск, щоб взяти чергову пляшку – і потім викинути ще одну пластикову пляшку.

Фотосесія

Перефразовуючи відомий вислів, немає жінок, які не люблять фотографуватися, є просто невмілі фотографи. Професійна фотосесія – те, що допоможе жінці розкритися з нової сторони, а заодно і отримати цілий комплекс приємних спогадів. Треба лише не полінуватися і знайти хорошого фотографа, познайомитися з його портфоліо, а заразом і подивитися на саму студію.

Для більшої креативності, спробуйте приміряти на себе різні образи - нудно не буде!
Для більшої креативності, спробуйте приміряти на себе різні образи - нудно не буде!
 
На що звернути увагу: на освітлення, попередні роботи фахівця, декорації, а також можливості тематичної фотозйомки. Непоганим варіантом будуть фотосесії, прив'язані до певного сезону або інтер'єру. Можна і додати романтики, замовивши фотосесію для пари. Для більшої креативності, спробуйте приміряти на себе різні образи – нудно не буде!

Плейлист для неї

Якщо інші варіанти здаються вам невідповідними, завжди є старий перевірений рецепт. Ще з тієї епохи, коли пісні записували на хриплячі магнітофони і перемотували олівцем плівку на касетах. Зараз технічно це набагато простіше – у більшості є підписки на музичні сервіси, де нескладно скласти добірку з тих пісень, які подобаються саме їй. Або просто зібрати їх в мікс із треків на жорсткому диску.

Зробіть Мегамікс годин на 5-6
Зробіть Мегамікс годин на 5-6

Тут можливості для прояву себе і своєї творчості чимало! Можна просто зібрати її улюблені пісні в одному списку. Можна розбавити їх своїми рекомендаціями або композиціями, які пов'язують вас спільними спогадами. Або саундтреками з улюблених фільмів. Мелодіями, якими хочеться поділитися. Розташувати їх за настроєм, стилем, темпом – як вам буде завгодно. Не пошкодуйте часу і зусиль, зробіть Мегамікс годин на 5-6: тоді розкривати всі його принади одержувачка вашого подарунка зможе ще довго. Фінансово такий презент не вартий нічого – але за ним криється справжня увага і почуття, які важливіші за будь-який цінник.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, подарунки, весна
В тему