15 Січня 2019
Новини

«Рвонув» газ чи все-таки теракт: у Росії нове обрушення житлового будинку із загиблими (фото, відео)

«Рвонув» газ чи все-таки теракт: у Росії нове обрушення житлового будинку із загиблими (фото, відео)

За даними російських екстрених служб, двоє людей загинуло, сімох вдалося врятувати. Ще кілька постраждалих залишаються під завалами.

В Росії, де 1 січня внаслідок вибуху у житловому будинку в Магнітогорську загинуло 39 осіб, новий аналогічний інцидент зі смертями – в результаті вибуху у дев’ятиповерхівці в місті Шахти Ростовської області частково зруйновано верхні поверхи будівлі, передає «Народна правда».

Два поверхи багатоквартирного будинку обрушилися, начебто коли в одному з жител рвонув побутовий газ уранці понеділка 14 січня.

вибух в Шахтах

«Місто Шахти, вулиця Хабарова, 16, повідомлення о 06:18 за московським часом, попередньо, в результаті вибуху газу стався обвал з 9-го по 8-й поверх одного з під’їздів багатоквартирного житлового будинку. Всі служби екстреного реагування виїхали до місця», – йдеться в повідомленні рятувальників.

В екстрених службах повідомили, що будинок 1993 року побудови, газифікований. Всього в ньому 72 квартири. На місці працюють пожежно-рятувальні підрозділи та інші оперативні служби.

вибухнув газ

Також повідомляється, що вибух пошкодив чотири квартири, евакуйовані 140 осіб, семеро врятовані, двоє загинули. Встановлено, що епіцентр вибуху газу перебував на дев’ятому поверсі будівлі.

Читайте також:

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему