9 Січня 2019
Новини

Розкрилися нові деталі вбивства студенток у Харкові: свідок бачив усе по скайпу

Розкрилися нові деталі вбивства студенток у Харкові: свідок бачив усе по скайпу

Дав свідчення очевидець, який спілкувався з однією з убитих дівчат по відеозв’язку в момент, коли їх прийшли убивати.

Стали відомими моторошні подробиці вбивства студенток із Туреччини у Харкові. Колишній хлопець однієї із жертв дав свідчення і розповів, що в момент убивства він був на зв’язку з дівчиною по скайпу, передають Патріоти України з посиланням на турецькі ЗМІ.

Молодий чоловік з Німеччини звернувся до місцевої поліції та розповів, що був другом 20-річної студентки Букет Їлдиз і став свідком її вбивства. Він дізнався про смерть дівчини в новинах і вирішив дати свідчення.

Букет Їлдиз

Зейнеп Хусюнбей

Убита молода туркеня Зейнеп Хусюнбей

Як розповів свідок, під час спілкування в Інтернеті з Букет у ході розмови у неї в квартирі пролунав дзвінок у двері. Він попросив не закривати чат. Дівчина підійшла до дверей і відчинила гостеві. Після цього свідок почув спершу нерозбірливо коротку розмову, а потім крики. «Були також звуки боротьби», – зазначив хлопець.

Також наголошується, що друг загиблої бачив по скайпу, як убивця підійшов до комп’ютера і вимкнув його.

Прокурор, який проводив розслідування, зачитав ці свідчення підозрюваному у подвійному вбивстві громадянину Туреччини Цокмезу Гусну Цану, який заперечував свою причетність до злочину. Саме після цього той зізнався у скоєному. Злочинець посварився з Букет ще в Туреччині і згодом вилетів в Україну, щоб убити дівчину. Він вирішив перерізати їй горло. Крім того, він убив подругу Букет – Зейнеп Хусюнбей, яка також була студенткою другого курсу медфакультету ХНУ ім. Каразіна. Після цього вбивця повернувся до Туреччини.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: кримінал, Україна
В тему