9 Січня 2019
Новини

Як визначити сумісність імен у коханні та знайти ідеального партнера?

Як визначити сумісність імен у коханні та знайти ідеального партнера?

Хочете дізнатися ім'я вашого ідеального партнера? Тоді визначте, яке ім'я найбільш сумісне вашому.

Розрахунок сумісності імен в шлюбі, виконаний за допомогою нумерології. Магія цифр здатна творити чудеса. Якщо ж ви не дуже довіряєте ворожінню й прогнозам, то займаючись розрахунками, ви можете просто розважитися і весело провести час в компанії друзів.

Як розрахувати сумісність імен

Отже, щоб дізнатися сумісність в ліжку, стосунках і любові за іменами, вам будуть потрібні ім'я вашого обранця і ваше власне. Далі вам необхідно розрахувати загальну кількість, відповідну вашій парі.

Для цього запишіть два повних імені, знайдіть порядковий номер букв в алфавіті і послідовно підсумуйте ці значення, поки не отримаєте просте число від 1 до 9.

А-1, Б-2, В-3, Г-4, Д-5, Е-6, Е-7, Ж-8, З-9, І-10, Й-11, К-12, Л- 13, М-14, Н-15, О-16, П-17, Р-18, С-19, Т-20, У-21, Ф-22, Х-23, Ц-24, Ч-25, Ш-26, Щ-27, Коммерсант-28, И-29, Ь-30, Е-31, Ю-32, Я-33.

Наприклад, Ольга і Олександр можна розшифрувати таким чином:

16+13+30+4+1+1+13+6+12+19+1+15+5+18=154
1+5+4=10
1+0=1

Число 1 і є числом вашої сумісності в любові за іменами. Тепер настав час розшифрувати значення отриманого числа і дізнатися вашу сумісність імен в любові.

Число 1 символізує єднання і означає повну гармонію ваших почуттів, довіру і взаєморозуміння. Вас притягує один до одного, як половинки одного цілого. Тут не обійтися без емоційних сплесків, але почуття в такій парі розвиваються за висхідною.

Число 2 означає суперництво і часте перетягування ковдри від одного партнера до іншого. Двоїстість і боротьба за першість можуть зруйнувати навіть найміцніші, на перший погляд, відносини. У такому союзі явно не вистачає поступливості і компромісів.

Число 3. Бог трійцю любить – сказано про такі відносини. Це духовний союз, який виховує в парі взаєморозуміння, терпіння і повагу. Єдиний мінус такої любові – партнери можуть набриднути один одному, але в цьому випадку можна змістити пріоритети і поборотися за щастя.

Число 4 не дуже надійне в сфері взаємин. У кожного з партнерів свої інтереси і життєві цілі, які часто не збігаються з думкою обранця. А тому любов тримається більше на фізичних відчуттях, ніж на духовній близькості.

Число 5 характеризує міцний і стабільний союз. Партнери здатні чути бажання один одного, йти на поступки і проявляти ініціативу. Єдине, чого не вистачає в такому тандемі, – це спільних інтересів і спільногї справи, якв здатнв захопити з головою.

Число 6 дарує парі не тільки сильну емоційну сферу, а й міцну дружбу, а адже це важливо, якщо після пристрасної ночі партнерам є про що поговорити і що обговорити. У разі конфліктів важливо проявляти мудрість і прислухатися до бажань партнера.

Число 7 недарма вважається сімейним і щасливим. Але для благополучного і гармонійного співіснування такої пари є умова: важливо все робити спільно, приймати рішення, обговорювати спільні плани, ділити в рівній мірі радість і печаль.

Число 8 означає не найкращу сумісність людей. У парі спостерігаються часті розбірки, причому навіть на порожньому місці. Ці люди не бачать важливіших і глобальніших цілей свого спільного життя, постійно відволікаючись на малозначні дрібниці і дрібниці.

Число 9 дає натхнення для створення міцного союзу двох сердець. Така любов здатна проіснувати довго, проте партнерам необхідно оберігати свої почуття від негативного впливу ззовні, більше довіряти один одному і не слухати заздрісників.

Читайте також:

Любовний гороскоп на 2019 рік

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, чутки
В тему