4 Січня 2019
Новини

Екс-бойфренд чи син хазяйки квартири? Кого підозрюють у розправі над студентками у Харкові

Екс-бойфренд чи син хазяйки квартири? Кого підозрюють у розправі над студентками у Харкові

Харків гуде другу добу: у районі Салтівка на орендованій квартири знайшли трупи двох дівчат, обом душогуб перерізав горло, йдеться у сюжеті ТСН.19:30.

З’явилися нові подробиці страшного злочину, вчиненого у Харкові. Нагадаємо, там убито двох громадянок Туреччини. Тіла студенток знайшли у замкненій квартирі. Про те, що дівчата уже три дні не виходять на зв’язок, у поліцію повідомили їхні друзі. Виявилося, що обидві загинули ще 31 грудня від ножових поранень.

Коли правоохоронці відчинили квартиру, побачили безлад та калюжі крові. За даними ТСН, обом молодим жінкам – 20-ти та 22-річній – перерізали горло. До того ж на плиті в кухні були увімкнені всі газові конфорки. Сусіди кажуть, що дівчата жили тихо, ні з ким не спілкувалися.

Про те, що громадянки Туреччини уже три дні не виходять на зв’язок, у поліцію повідомили їхні друзі. Виявилося, що обидві загинули ще 31 грудня від ножових поранень. 

Цю квартиру дівчата винаймали понад півтора року. Юні туркені  вчилися у Харкові на медиків. В університеті кажуть, що обидві першокурсниці були старанними студентками й конфліктів з одногрупниками не мали.

За даними ТСН, незадовго до загибелі одна з дівчат скаржилась батькам на колишнього хлопця, який її начебто переслідував.

Також стало відомо, що власниця квартири, в якій жили дівчата, теж померла за кілька тижнів до Нового року. А її онук, який мав опікуватися помешканням, зник. Судячи з профілю чоловіка у соцмережі, нині він перебуває у Москві.

Але у поліції кажуть, що наразі підозрюваних не мають і нікого у розшук не оголошували.  

Батькам дівчат вже повідомили про їхню загибель. Незабаром ті зможуть забрати тіла своїх дітей на батьківщину у Туреччину.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: кримінал
В тему