20 Грудня 2018
Новини

Моторошна аварія на Херсонщині – п’ятеро людей загинули (фото)

Моторошна аварія на Херсонщині – п’ятеро людей загинули (фото)

Жертвами жахливої ДТП на Херсонщині стали п’ятеро осіб. Сталася трагедія напередодні, 19 грудня, близько 13:00. Повідомляє поліція регіону.

На трасі в Олешківському районі на слизькій дорозі не розминулися два мікроавтобуси. На виїзді із села Раденськ «Рено»  з  якоїсь причини вилетів на смугу зустрічного руху, де він протаранив УАЗ. Водії обох бусів не змогли уникнути зіткнення –  через крижану кірку, яка утворилася на дорожньому полотні після дощу.

В результаті автокатастрофи кермувальник та двоє пасажирів «француза», а також 58-річний водій уазика загинули на місці. Двоє пасажирів УАЗа з тілесними ушкодженнями були госпіталізовані до районної лікарні, де один із них помер від одержаних травм.

аварія Херсонщина

Попередньо херсонські правоохоронці встановили, що «49-річний водій автомобіля «Рено Трафік», рухаючись у напрямку села Великі Копані, не врахував дорожньої обстановки, не впорався з керуванням, в результаті чого виїхав на зустрічну смугу, де здійснив зіткнення з автомобілем УАЗ, який рухався назустріч». Наразі поліція з’ясовує всі обставини та причини дорожньо-транспортної пригоди з тяжкими наслідками.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: кримінал, Фото
В тему