2 Листопада 2018
Новини

Лобода вже не приховує того, що щаслива

Лобода вже не приховує того, що щаслива

Популярна українська співачка Світлана Лобода поділилася першою фотографією після виписки з лікарні. Відповідний знімок вона опублікувала на своєму аккаунті в Instagram.

На фото виконавиця таємниче посміхається. Крім того, артистка заінтригувала фанатів незвичайним підписом:

«Тепер я точно здорова...», – написала зірка.

До слова, ще 20 жовтня пости Лободи були зовсім іншого характеру. Так, над однією із світлин вона написала «От ми розлучаємось з тобою», а 17 жовтня у її Instagram висіло фото з підписом «Залишимось друзями».

Лобода

Такий пост викликав неабиякі суперечки в Мережі. Одні прихильники заявляють, що Світлана просто радіє тому, що нарешті операція та лікарня позаду. А от інші фанати впевнені, – Лобода щаслива, бо поряд з нею її коханий чоловік.

Так, кілька днів тому забрав артистку з московської лікарні лідер гурту Rammstein – Тілль Ліндеманн. Російському виданню вдалося зняти ексклюзивні кадри пари, яка вперше з'явилася разом на людях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Світлана Лобода та Тілль Ліндеманн вже не приховують свій роман (відео) 

З лікувального закладу зірки, тримаючись за руки, відправилася в ресторан, щоб в тихій і спокійній обстановці відзначити виписку вечерею. Своєю появою селебреті неабияк здивували публіку. Незабаром до мами приїхала старша донька Світлани – Єва. Молодша – Тільда залишилася під наглядом няні. На відео також видно, що Єва тримала Ліндеманна за руку. А у джерелі зазначається, що старша донька Світлани цілий вечір сиділа у лідера Rammstein на колінах.

Ймовірно, Тілль і досі поряд з співачкою, саме тому Лобода щасливо посміхається на фото.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд
В тему

Останні матеріали