19 Жовтня 2018
Новини

Політик Швайка закликає бойкотувати концерт імені Цоя в супроводі ЗСУ

Політик Швайка закликає бойкотувати концерт імені Цоя в супроводі ЗСУ

Народний депутат, член фракції «Свобода» Ігор Швайка на своїй сторінці у соцмережі висловив обурення з приводу концерту імені Віктора Цоя. Захід має відбутися у столиці вже цієї суботи, 20 жовтня.

Політик гостро розкритикував тих, хто підтримує виконання пісень російського рокера часів «перебудови» в супроводі оркестру Збройних Сил України.

«П’ятий рік війни. Цой в супроводі оркестру ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ. Який буде співати і танцювати «великий внесок до скарбниці світової культури імені групи крові наракавє»… Агов! Блазні у військовій формі! Ви геть подуріли??? Скільки можна бути в добровільному полоні московської художньої самодіяльності? Коли вже повикидайте усе московське сміття зі своїх голів?», — обурюється затятий «свободівець».

Свободівець Ігор Швайка розкритикував концерт, присвячений пам’яті Цоя у Києві

Концерт Група Віктор «Тур Цой-55 лет легенде» анонсований на 20 жовтня у Палаці мистецтв НТУУ КПІ, на 19 годину. Також захід очікується у Чернігові, 28 жовтня.

Політик обурився, «на кой ляд нам оркестр Збройних сил України, який співає і танцює совковий примітивізм. Очевидно, що це будуть пісні і танці «найазикєорігінала», нічо в цьому не напружує?»

Користувачі соцмереж по-різному сприйняли пост «свободівця». Пишуть: «Цой вам що зробив? Він ненавидів Совдепію всім серцем на відміну від деяких», «Не вважаю, що Цой сміття», «Оркестр ансамблю пісні і танцю Збройних сил України буде співати і танцювати Цоя? Що вони курять перед тим як ..?», Вороги дійсно є... Проте шукати їх треба серед живих, а не мертвих… Хоча так, безумовно, комфортніше — адже Цой не відповість, а ми з тобою ніколи не дізнаємося напевно, на якому боці барикад він був би…».

Самі ж організатори концерту пишуть, що захід для тих, «для кого Цой і дотепер живий!»

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, концерти, віктор цой, київ, Політика
В тему

Останні матеріали